2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درخواست طلاق نده

درخواست مهریه بده

برای طلاق فقط باید شوهرتو راضی کنی تا بیاد طلاق بده

اگر خودت درخواست طلاق بدی قاضی ممکنه بگه مهریه رو ببخش 

زکات زیبایی پاکدامنی است.امیرالمؤمنین علیه السلام

اول موضوع رو تعریف کن 

من کاراموز وکالت هستم راهنمایی میکنم

دادخواست طلاق بخوای بدی باید عسر و حرج ثابت کنی وگرنه کارت سخته و امکان اینک رد بشه  زیادع

و حتی اگر عسر و حرج ثابت کنی مقداری از مهریه رو باید ببخشی نظر قضات تو این مورد متفاوته

بنظر من ب جای دادخواست طلاق مهریه رو مطالبه کن هم همسرت مجبور شه بخاطر سکه کوتاه بیاد

طلاق یکطرفه چندین سال طول میکشه از طرف زن اگر مدرک محکمه پسند نباشه

ولی طلاق از طرف مرد یا توافقی زمانش کوتاهه

درخواست طلاق ندهدرخواست مهریه بدهبرای طلاق فقط باید شوهرتو راضی کنی تا بیاد طلاق بدهاگر خودت درخواست ...

میشه بیشتر بگی ؟درخواست کل مهریه امو بدم؟بعد حقوقش میبندن؟بعد ی سوال برای همین درخواست باید کجا برم؟

اول موضوع رو تعریف کن من کاراموز وکالت هستم راهنمایی میکنمدادخواست طلاق بخوای بدی باید عسر و حرج ثاب ...

ببین شوهرم خیانت کرده درحد چت تا چنیدن ماه پیش هم دست بزن داشت و من عکس دارم از کبودی ها صورتم ولی شکایت نکردم 

الانم فیلم سوپر میبینه و سیگار میکشه تهش دیگه نمیخوامش

اینا محکمه پسند نیست ؟؟

بعد مهریه درخواست بدم باید کجا برم؟

ببین شوهرم خیانت کرده درحد چت تا چنیدن ماه پیش هم دست بزن داشت و من عکس دارم از کبودی ها صورتم ولی ش ...

برو دفتر خدمات الکترونیک قضایی 

دفتر خدمات الکترونیک قضایی حتما نزدیک خونتون هستش

ولی دنگ و فنگ زیاد داره

وقتی بری دفتر خدمات بگی میخوام مهریه بزارم اجرا بهت میگن باید سه و نیم درصد مهریه رو همین الان پرداخت کنی که حداقل ۳۰ میلیون میشه بعدش میگن اگر نداری برو یک فرم استشهاد بگیر و دو تا شاهد باید امضا کنند که تو فعلاً این پول رو نداری.

فرم استشهاد خود دفتر خدمات قضایی بهت میده تو فقط دو تا شاهد پیدا کن و بهتره خانواده درجه یک نباشند.

بعدش میری مهریه رو اجرا می‌ذاری خیر حسابا رو نمی‌بندن. به این راحتی نیست .

درخواست دادی پیامک میاد و میگه برید جلسه دادگاه. تو دادگاه قاضی حکم میده تا حساباشو ببندن، حکم رو گرفتی باید بری بانک خودت بگی ببندن وگرنه نمیبندن

همه این کارا پیگیریش با خودته. بخاطر همون میگم اگر قصدت جدیه وکیل بگیر، وکیل ها هم کل پولو از اول نمیخوان ازت، اولش فقط میگن مثلا ۱۰ م تومن بده

بقیشو پایان کار مثلا حدود ۵۰ تومن

وکیل همه این کارا رو سریع برات انجام میده

ببین شوهرم خیانت کرده درحد چت تا چنیدن ماه پیش هم دست بزن داشت و من عکس دارم از کبودی ها صورتم ولی ش ...

عزیزم متاسفانه اینا دلیل موجه برای طلاق از سمت زن نیست

فقط اون صرب و شتم که گفتی موثر هست اونم بازم کافی نیست برای صدور حکم طلاق

طلاق از طرف زن خیلی سخت هست باید مدارک محکم داشته باشی

اگر شوهرت نفقه نده ب مدت شش ماه متوالی این یکی از راههای طلاق از طرف شماست ولی باز باید متوالی باشه 

یا عسر و حرج یعنی مشقت فراوان شما در زندگی مشترک برای دادگاه ثابت بشه ک اثباتش سخته شاید بگی دلایلی ک گفتم مگ کم یا راحته بله از نظر عرف زندگی با کسی ک خیانت کرده و بقیه موارد ک گفتین خیلی سخته ولی از نظر دادگاه اینطور نیست

خیانت شوهرت باید ثابت بشه یعنی محکومش کنی ب رابطه نامشروع بعد ب حکم دادگاه استناد کنی این میشع مدرک

دفتر خدمات الکترونیک قضایی حتما نزدیک خونتون هستشولی دنگ و فنگ زیاد داره وقتی بری دفتر خدمات بگی میخ ...

خیلی خیلی ممنونم از توضیحاتت فقط دفتر خدمات قضایی حتما باید برم محل خودمون جای دیگه نمیشه 

و اینکه واقعا ما خانم ها باید ۳۰ میلیون بدیم؟اگر وکیل راه بیاد میتونم 

عزیزم متاسفانه اینا دلیل موجه برای طلاق از سمت زن نیستفقط اون صرب و شتم که گفتی موثر هست اونم بازم ک ...

ممنون از توضیحاتت بیچاره ما زنا عجب.

ضرب و شتم تمام عکس هاش موجوده 

و اینکه اکر دادخواست طلاق بدم چقدر طول میکشه پیامکش براش بره میشه بگید 

و‌اینکه اگر حق طلاق داشته باشم شوهرم میتونه پس بگیره 

بعد از ازدواج داده باشه