2777
2789
عنوان

خانمای متاهل بیاید🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 52 پست
ببین مردا بعد رابطه که نیازشون رفع شد دیگه منطقی فک میکنن تو هم واا ندیی هاااا اصلاا زیر بار نرو بگو ...

فامیله 

خودش میدونه چ خانواده ی سفت و سختی دارم

نمیدونم چشه . خیلی منطقی بود الان انگار دیوونه شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم گناه به کنار که من اصلا نمی‌دونم شما اعتقاد داری یا نهاما حداقل تو جامعه ما ( خیلی جوامع اینطو ...

آره من از وابستگی عاطفی و کور شدن خودم میترسم 

خدایی نکرده اگ نشه من میمیرم چون خیلی حساسم

حاملگی هم ک شما گفتی خطر دیگشه 

دوس دارم تو شرایط مناسب و با برنامه‌ریزی بچه دار شم نه اینجوری ناخواسته 

ببین من بد از ازدواجم اخلاق همسرم دستم اومد،مثلا می‌گفت چقدربیرحمن مردایی ک دست رو زن بلند میکنن ولی ...

خودشم میگه ما تحت هر شرایطی باید ازدواج کنیم پس چه  فرقی داره 

این منو میترسونه میگم نکنه بعدا پشیمون شم ولی از ترس آبروم مجبور ب عروسی و ادامه زندگی بشم 

آره میگه کار رو تموم کنم گفتم چه خبرته 😂اوایل خیلی سر ب زیر و آقا بودا فامیل هم هستیم نمیدونم چرا ا ...

ن بابا میگن فلفل نبین چه ریزه بشکن ببین چه تیزه 😂😂😂

والاه 

اصلا قبول نکن کوتاه نیا قبول کنی دیگ زیر دست میشیو حتی نمیتونی چیزایی ک ازش ناراصی نیستی به زبون بیاری چون کار ازکار گذشته 

تو تا قبول نکنی فقط مال خودتی اختیار خودتو داری ولی قبول کنی دیگ ....

اره ولی عقد نکردیم

ن اصلا اینکارو نکن 

باش دعوا بگیر خیلی سفت بش بگوو، بگوو منو واس رابطه جنسی میخوایی؟ 

اگر واس نیازت میخوایی دخترا تو خیابون هستن و باید مراحل ازدواج و پیش بریم 

در مورد من چی فکر کردی ک تو نامزدی بت بدم؟؟ یکم حالت عصبی بگیر میختو بکوب یعنی چ چ معنی میدهـ

اصلا ادم حس بد بش دست میده فک میکنه مثلا این همه توجه هم همه واس رابطه جنسیه درست نی همچین

بگوو اگر ناراحتی خدافز بسلامت من اهلش نیستم 

شایدم میخواد امتحانت کنه بش پا نده

کارامونو ک داریم میکنیم ولی چند ماهی طول میکشه اینم میگه من طاقت ندارم ۳۲ سال صبر کردی این چند ماهم ...

ولی ی چی بهت بگمم 🥲🥲

مطمئن شو قبل از تو با کسی رابطه نداشته💔

داشته باشه برات مشکل میشه هااا 

البته اگر برات مهمه

ما هم دوران عقد نداشتیم نامزد بودیم

طلیعی ه بخواد و طبیعی ه شما هم مقاومت کنی

بگو دوست دارم تو تختخواب خودمون باشه اولین بارش، نه خونه کسی دیگه

من که تازه شب عروسی هم نذاشتم، فردای عروسی خواب خمار بردمش دغترخونه وکالتنامه طلاق و ازش گرفتم قبل هرچیزی😅

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
عزیزم گناه به کنار که من اصلا نمی‌دونم شما اعتقاد داری یا نهاما حداقل تو جامعه ما ( خیلی جوامع اینطو ...

حالا من اصلا به این مسایلشم فکر نمیکنم ولی یه چیزیو میدونم، اگه رابطه جنسی زودتر از زمان درستش اتفاق بیوفته میتونه مسیر عشق و‌عاشقی و عوض کنه و نذاره به اون عشق درست برسن

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.