2777
2789
عنوان

خانمای متاهل بیاید🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 52 پست
از قهر کردن خیلی بدم میاد خودم خیلی سادم زود آشتی میکنم با همهبعد ایشون قهر میکنه خیلی اذیت میشم

حالا یبارم طاقت بیار بزار اون بیاد اشتی کنه

از الان بد عادت میشه همیشه شما باید پیشقدم بشی از من گفتن

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌

حالا یبارم طاقت بیار بزار اون بیاد اشتی کنهاز الان بد عادت میشه همیشه شما باید پیشقدم بشی از من گفتن

چند بار طاقت آوردم خودش اومده منت کشی 

ولی سختمه 

تو خونمون اینجوری نیستن پدر مادرم 

کلی دعوا میکنن یه رب بعد قربون صدقه هم میرن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند بار طاقت آوردم خودش اومده منت کشی ولی سختمه تو خونمون اینجوری نیستن پدر مادرم کلی دعوا میکنن یه ...

خب شما هنوز زیر ی سقف نرفتین و نمیشه واقعا با رابطه پدرمادرتون مقایسه کرد

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌

بهترین دفاع حمله است

حمله کن😂بگو یعنی تو اصلا به خواسته من ارزش قائل نمیشی فلان من ادمی نیستم ک قبل ابدی شدن همچین کاری بکنم اینطوری پیاز داغ شو زیاد کن بعد خودت قهر کن

برای این بهشت اجباری🕊برای ایرانم...

اصلا قبول نمیکنم همچین چیزی رو همش سر این موضوع بحث داریم خیلی یک دنده است

وای اصلا قبول نکنی همچین چیزی رو طرف عقد کرده کارشو کرده گردن نگرفته این که هنوز عقدم نکرده ولش کن بزار قهر کنه من یه مورد شنیدم طرف همینجوری ازش خواسته بود دقیقا با قهر و اینا اینم تن داده بود بعد سر همین ولش کرده بود گفته بود تو دختر سست اراده ای هستی لیاقت نداری مادر بچه هام بشی من گفتم تو نباید قبول میکردی 

اصلا یک درصد فکر کن ازدواجتون سر نگیره اون موقع چجوری میخوای آسیبی که به جسمت رسیده هیچی به روحت میرسه رو جبران کنی ؟تا آخر عمر نمیشه فراموش کرد گلم اگه خیلی مایله زودتر عقد کنه بعد 

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر 
وای اصلا قبول نکنی همچین چیزی رو طرف عقد کرده کارشو کرده گردن نگرفته این که هنوز عقدم نکرده ولش کن ب ...

نه اصلا قبول نمیکنم 

بارها گفتم بهش ک ممکنه ب هر دلیلی لحظه ی آخر نشه 

و تو ک چیزیت نمیشه من ضربه میخورم 

میگه مگه میشه نشه 

اصن زده شدم ازش ‌...

اصرار زیادی ک میکنه ذوق منم از بین میبره 

بهترین دفاع حمله استحمله کن😂بگو یعنی تو اصلا به خواسته من ارزش قائل نمیشی فلان من ادمی نیستم ک قبل ...

اره همینکار رو میکنم 

نا امیدم کرد واقعا توقع نداشتم ازش

ن نکن بگووو اگر میخوایی زود کاراتو بکن عروسی کنیم نمیشه ک نکن پرو میشه خرش از پل میگذره از من گفتن ب ...

کارامونو ک داریم میکنیم ولی چند ماهی طول میکشه 

اینم میگه من طاقت ندارم 

۳۲ سال صبر کردی این چند ماهم روش

ببین مردا بعد رابطه که نیازشون رفع شد دیگه منطقی فک میکنن تو هم واا ندیی هاااا اصلاا زیر بار نرو بگو ما رسم و رسوممون اینجوریه ک بعد عروسی داشته  باشیم و اینا وای اگه مامان بابام بفهمن تو اینجوری هستی زشته و اینا 

عزیزم گناه به کنار که من اصلا نمی‌دونم شما اعتقاد داری یا نه

اما حداقل تو جامعه ما ( خیلی جوامع اینطوریه ولی برای ما شاید بیشتر ) اگه رابطه باشه شما ه.ر.ز.ه خطاب می‌شی هیچکس کاری با اون پسر نداره حتی خودش ممکنه همین حرف رو بزنه به شما

اگه به ازدواج نرسه ، باز هم ضربه اصلی رو شما می‌خوری چون به هر حال از نظر عواطف ما قوی تر و عمیق تر هستیم اکثریتمون و با رابطه احساس صمیمت و علاقه بیشتری هم خواهیم کرد

از طرف دیگه اگه این وسط بارداری اتفاق بیفته

بچه شما متاسفانه حرومزاده دیده می‌شه از نظر همه

یا باید سختی سقط و .. رو به جون بخری یا سختی قبول بچه و یه هفته ای رفتن سر خونه زندگیت اونم اگر آقا گردن بگیره .. اگر!

می‌تونی تمام این مسائل رو با زبان خودت براش تایپ کنی

ویس یا حضوری هر طور راحتی

ولی لطفا زیر بار نرو .. حتی تو کشور های غیر اسلامی و خارجی هم این اتفاق به ضرر خانومه

از قهر کردن خیلی بدم میاد خودم خیلی سادم زود آشتی میکنم با همهبعد ایشون قهر میکنه خیلی اذیت میشم

ببین من بد از ازدواجم اخلاق همسرم دستم اومد،مثلا می‌گفت چقدربیرحمن مردایی ک دست رو زن بلند میکنن ولی بارها ازش کتک خوردم،شما هنوز نامزدی و بنظرم خوبیاش تو این مرحله کاملا عادیه،ممکنه بد از داشتن رابطه کاملا عوض شه،اونموقع دیگ دستت زیر ساتوره،اون از این خواسته اش ی منظوری داره شاید میخاد تحت هر شرایطی باهاش بمونی،شایدم میخاد مطمئن باشه دختری وووووواصلا زیربار نرو بذار قهر کنه ضعف دستش نده مثلا نگو بدم میاد باهام قهرکنی،اون قهر کرد سرد و بی تفاوت رفتار کن،وقتی خدا رابطه دو نفره تا قبل عقد منع وحرام کرده حتما حکمتی داره که تماما ب نفع زنه،خیلی کسا که قبل عقد رابطه داشتن باعث ایجاد شک همسرشان نسبت ب خودشون شدن،از هر بعدی نگا کنیم اصلا خوب نیست خواهرم