2777
2789

11 سال ازدواج کردم الان 24 سالمه سه تا بچه دارم خانواده ام به شدت تعصبی و ضد زن هستند یعنی یه جورایی طالبانن بدترین مسأله هم اینه که توی بچگی از طرف دو تا برادرم مورد آزار جنسی قرار گرفتم یکی کمتر در حد چند بار و اون یکی بیشتر ولی همونا هم ادای. مردهای با شرف در میارن 

منم خیلی با شوهرم اختلاف دارم ولی به خاطر خانواده بدی که دارم و به خاطر مسئول بودن نسبت به بچه هام می‌خوام یه چند سالی زندگی کنم و رو خودم کار کنم شوهرم مثل خانوادمه نه می‌زاره ادامه تحصیل بدم سر کار برم وهیچی اصلا نمیزاره پیشرفت کنم 

می‌خوام شوهرم رو تحمل کنم تا بچه هام بزرگ بشن منم هر جور شده یواشکی پس انداز کنم 

هدفم از قطع رابطه با خانواده ام اینه که فکر میکنم اگه باشون قطع رابطه کنم اگر چند سال بعد جدا بشم دیگه دخالت و اذیت اونا کمتر باشه چون بتونم کار کنم و مستقل بشم و دغدغه خودم و بچه هام رو داشته باشم 

اگه به اونا باشه میبرنم پیش خودشون حتی نمیزارن در خونه برم اخلاق شونم طوریه که من چند ساعت با بچه هام میرم اونجا تحمل بچه هام رو ندارن و می‌دونم که جدا بشم خودم و بچه هام رو حسابی اذیت می‌کنن و بچه هام حتی نمیتونم بهم سر بزنن و بعدش صبر میکنن یه خواستگار بیاد و منو رد کنند به نظرتون قطع رابطه کنم ؟

دو ماهه نرفتم یه بار برای مادرم اسنپ گرفتم اومد پیشمون دیروز مامانم کلی اصرار کرد و من گفتم همین که تو فقط بیایی بهم ماهی یه بار سر بزنی کافیه اونم ناراحت شد و گفت اگه نیایی مردم چی میگن فکر میکنن چیکارت کردیم اگه تو نیایی منم نمیام

لطفاً راهنمایی ام کنید دوستای گلم تصمیم گرفتم برام سخته واقعا 🙏🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اجازه نده خانوادت دخالت کنن تو زندگیت  تو سمتشون نرو اما اگر اونا اومدن سمتت نه نگو  با همسرت صحبت کن تا زندگیتون بهتر بشه اگه اوکیه از یه مشاور کمک بگیر  اما سعی کن جدا نشی اگه میتونی همه سعیتو کن مشکلاتت رو حل کنی و بهش علاقه داشته باشی  عزیزم جدایی بحث ساده ای نیست مخصوصا برای بچهات 

icy_floer

چه قدر تو دختر قوی هستی درود بهت 

هر کار میکنی کامل قطع نکن محدود و با حساب کتاب رفت و آمد کن....

از همه مهمتر اگر واقعا با شوهرت هیچ مدل اصلاح نمیشه دنبال پول در آوردن و خونه خریدن یا پول رهن داشتن باش

چه قدر تو دختر قوی هستی درود بهت هر کار میکنی کامل قطع نکن محدود و با حساب کتاب رفت و آمد کن....از ه ...

مرسی عزیز دلم 🌹

من خیلی دوست دارم کار کنم و درسم رو ادامه بدم ولی شوهرم نمیزاره هیچ جوره راضی نمیشه به مقدار خیاطی بلدم ولی نمیزاره مشتری بیاد خونه اینم که چیزی بدوزم و بفروشم نمیزاره کلا از اینکه من یکم مستقل بشم می‌ترسه و جلومو میگیره

منم واقعاً نمی‌دونم چیکار کنم فعلا به تصمیم گرفتم یواشکی به مبلغی بر دارم ازش و هم از پولی که میگیرم پس انداز کنم تنها راهم

چه قدر تو دختر قوی هستی درود بهت هر کار میکنی کامل قطع نکن محدود و با حساب کتاب رفت و آمد کن....از ه ...

فعلا باهاش ته میان و دوستانه رفتار میکنم تا من و بچه هام رو کمتر اذیت کنه و بتونم به کارهایی کنم 

فعلا باهاش ته میان و دوستانه رفتار میکنم تا من و بچه هام رو کمتر اذیت کنه و بتونم به کارهایی کنم 

لیاقتش اینە کن اونم ول کنی این دیگە چە مادریە

نمیتونم یه جورایی انگار هم دوسش دارم هم ازش متنفرم ولی نمی‌خوام ناراحتم کنممیترسمیه وقت نباشه و من عذاب وجدان بگیرم فقط می‌خوام ماهی یه بار ببینمش . چند روز به بار تلفنی حالشو بپرسم

اینم بگم مادرم خیلی به حرف مردم اهمیت میده شدیداً آزار جنسی رو بهش گفتم به خاطر حرف مردم و هر چی حتی ...

الهی بمیرم برات قلبم شکست ،با اون خانواده فلان شدت اصلا حرفم نزد قربون شکل ماهت بشم ،کاش میتونستم از درپات کم کنم