11 سال ازدواج کردم الان 24 سالمه سه تا بچه دارم خانواده ام به شدت تعصبی و ضد زن هستند یعنی یه جورایی طالبانن بدترین مسأله هم اینه که توی بچگی از طرف دو تا برادرم مورد آزار جنسی قرار گرفتم یکی کمتر در حد چند بار و اون یکی بیشتر ولی همونا هم ادای. مردهای با شرف در میارن
منم خیلی با شوهرم اختلاف دارم ولی به خاطر خانواده بدی که دارم و به خاطر مسئول بودن نسبت به بچه هام میخوام یه چند سالی زندگی کنم و رو خودم کار کنم شوهرم مثل خانوادمه نه میزاره ادامه تحصیل بدم سر کار برم وهیچی اصلا نمیزاره پیشرفت کنم
میخوام شوهرم رو تحمل کنم تا بچه هام بزرگ بشن منم هر جور شده یواشکی پس انداز کنم
هدفم از قطع رابطه با خانواده ام اینه که فکر میکنم اگه باشون قطع رابطه کنم اگر چند سال بعد جدا بشم دیگه دخالت و اذیت اونا کمتر باشه چون بتونم کار کنم و مستقل بشم و دغدغه خودم و بچه هام رو داشته باشم
اگه به اونا باشه میبرنم پیش خودشون حتی نمیزارن در خونه برم اخلاق شونم طوریه که من چند ساعت با بچه هام میرم اونجا تحمل بچه هام رو ندارن و میدونم که جدا بشم خودم و بچه هام رو حسابی اذیت میکنن و بچه هام حتی نمیتونم بهم سر بزنن و بعدش صبر میکنن یه خواستگار بیاد و منو رد کنند به نظرتون قطع رابطه کنم ؟
دو ماهه نرفتم یه بار برای مادرم اسنپ گرفتم اومد پیشمون دیروز مامانم کلی اصرار کرد و من گفتم همین که تو فقط بیایی بهم ماهی یه بار سر بزنی کافیه اونم ناراحت شد و گفت اگه نیایی مردم چی میگن فکر میکنن چیکارت کردیم اگه تو نیایی منم نمیام
لطفاً راهنمایی ام کنید دوستای گلم تصمیم گرفتم برام سخته واقعا 🙏🌹