یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کوتاش کن این جنس مو خیلی رسیدگی و مراقبت میخواد چون مستعده موخوره و وزیه
خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخابهاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز میشود ،فکر ما تبدیل به احساس میشود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار میشود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما میشود☝🏻**
چه باحاله بنظرم کوتاه نکن موی بلد خودش یه نوع انگیزه برای تنوع ماسک مو بزن یالختش کن و... ولی پشیمون میشی کوتاه نکن بنظرم من خودم یبار حوصلم سر رفته بود بعد موهامو از حاشیه گوش یه حالت پسرونه کوتاه کردم یه مدل خیلییییی مزخرفی شده بود الان بلند تر شده
موهات شبیه دختر منه البته فک کنم دختر من یکم بلند تره خیلی زیباس😘
مادر بودن یعنی هر روز از خودت بگذری، یعنی وقتی دنیا بهت پشت میکنه، تو باز هم ایستادی برای یه نفر که حتی گاهی قدرشو نمیدونه.مادر بودن یعنی خستگیای که هیچکس نمیبیند، شبهایی که بیخوابی میکشی ولی صبح با لبخند بیدار میشی چون میدونی یه زندگی به وجود آوردی که به تو نیاز داره.مادر بودن یعنی فداکاریهای بیمنت، عشقی که هیچ قید و شرطی نداره، و صبری که کوهها هم جلوی اون کم میارن.چقدر سخت و شیرینه این مسیر… ولی تو هر روز برای عشقی که هیچوقت تموم نمیشه میجنگی