2777
2789

این بار دوم خیانت با همون زن سری قبل خیلی بدبختی قبولش کردم برگشتم ب بثچه شیر خوار دارم قسم‌ قران فلان بساط ‌‌‌‌ اصلااینجور ادمی نبوده از وقتی دعا پیدا کردم‌تو‌خونم زندگیم‌اینجوری شد الان بازم‌رفته سراغ همون زن ک‌دوتا بچه داره  شوهر داره چیکار کنم‌پس‌من خیلی محتاط شده انا باز فهمیدم به نظرتون چیکار کنم نمیتونمم طلاق بگیرم ن‌پول دارم ن پستیوانه هیچی ندارم فقط نیمدونم باهاش چیکار کنم خیانت اول واس عیده تازه برگشتم سر خونه زندگیم ی ماهه روانشناس میرم خودم داغونم افسردگی گرفتم نمیدونم بگم فهمیدم چیکار کنم

شوهر ماست اون پتیاره خبر نداره؟ اگه نداره خبر بده

شمر، بعد از عاشورا ایستاد به نماز؛ سجده کرد و گفت: خدایا مرا بیامرز، تو که میدانی آدم شریفی‌ام!یکی گفت: تو سر از نوه پیامبر بریدی، چه طلب بخششی داری؟ شمر گفت: اطاعت از امیرمان واجب بود. اگر نمی‌کردیم، از خران آبکش هم نفهم‌تر بودیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو سراغ شوهر زنه😐

"وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤

باشوهره زنه درمیون بزار هماهنگ کنین باهم

هردورو غافلگیر کنین

تف تو ذات نجس اینها

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌

آبروی شوهرت و اون زن رو ببر اوقات خوششون رو ازشون بگیر

فکر نمیکنم همچین آدمهایی آبرویی داشته باشن که ترس از ریختنش به جونشون باشه 

از نظرم بی‌فایده اس اینکار 

هفت آسمان را بردرم،وز هفت دریا بگذرم گر دلبرانه بنگری در جان سرگردان من😎😎

یه بار همچین اتفاقی برای من افتاد به شوهر زنه خبردادم اولش شوهره می گفت زنه من امامزادست بهتون نزن بهش ثابت کردم ازهردوشکایت کرد

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام