2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا فدات شم؟😔

دارم جدا میشم خیلی تلاش کردم ولی درست نشد 

نگاه دوستام میکنم میبینم همه شوهراشون و بچه هاشونو دارن ، ولی من چی 😔

امروز از بس گریه کردم مغزم و چشمام داشتن منفجر میشدن ، کاش می‌تونستم کسیو داشته باشم که از ته دل باهاش حرف بزنم 

دارم جدا میشم خیلی تلاش کردم ولی درست نشد نگاه دوستام میکنم میبینم همه شوهراشون و بچه هاشونو دارن ، ...

عزیزم ببین منو

خدا اگه ببینه کسی لیاقت شمارو نداره به جای اینکه بزاره زندگیتون تباه شه و تا آخر عمر افسرده بشید اخلاق بدش رو بهتر می‌بینید تا مثلا دیگه تو ۶۰ سالگی نگید چرا من با این آدم موندم و.... خدا بدون حکمت کاری نداری عزیزم اینو از ته ته دلم میگم

اگه بچه نداری زود جدا شو 

اونطور که گفتی اون لیاقت عشق تو رو نداره 

عزیزم ببین منوخدا اگه ببینه کسی لیاقت شمارو نداره به جای اینکه بزاره زندگیتون تباه شه و تا آخر عمر ا ...

بجان عزیزم خیلی تلاش کردم 

هم ضرر مالی هم ضرر جانی هم ضرر احساسی و افسردگی بهم زد 

خیانت 

قرص متادون 

قمار 

دروغ 

بیکاری 

حبس 

این همه سختی کشیدم به امید درست شدن ولی الان میبنم فقط عمرم هدر رفته ، خداروشکر بچه ندارم 

بجان عزیزم خیلی تلاش کردم هم ضرر مالی هم ضرر جانی هم ضرر احساسی و افسردگی بهم زد خیانت قرص متادون قم ...

بباشید چند سالته؟

باهاش نمون دختر برو کار کن ناخن کاری میزی البته اکه کار داری که هیچ ولی نداری برو مستقل شو

طلاقت هم زود بگیر  حتی اگه خانوادت پشتت نبودن 

۲۵ سال بیکارم خانواده م میگن پشتتیم ولی فقط ظاهریه بیشتر

حتی اگه به ظاهری هم باشه جدا شو

لطفاااااا جدا شو خیانت و قمار و دروغ چیزه کمی نیست

خواهش میکنم

بعدش هم برو حتما تحصیلی رو ادامه بده یا ب و ناخن کاری یا بافت مو که حسابی پول توشه قشنگ مستقل شو  

حتی اگه به ظاهری هم باشه جدا شولطفاااااا جدا شو خیانت و قمار و دروغ چیزه کمی نیستخواهش میکنمبعدش هم ...

قصدم جدیه 

خودم لیسانس دارم 

نمی‌دونم با اون بدبختی که سرم آورد چرا بعضی وقتا دلتنگش میشم با اینکه می‌دونم حتی بهمم فکر نمیکنه و سرش جای دیگه گرمه

قصدم جدیه خودم لیسانس دارم نمی‌دونم با اون بدبختی که سرم آورد چرا بعضی وقتا دلتنگش میشم با اینکه می‌ ...

چون فک میکنید تنهایید و کسی حتی یه احوال پرسی الکی هم نمیکنه اینا عادی

خوب لیسانس که دارید امتحان استخدامی رو خوب بخونید بدید.  برای گرفتن فوق لیسانس و ارشد تو دانشگاه خوب تلاش کنید برای ارشد کنکور میدن اگه خوب بخونی میتونی از دانشگاه خوب دربیای

چون فک میکنید تنهایید و کسی حتی یه احوال پرسی الکی هم نمیکنه اینا عادیخوب لیسانس که دارید امتحان است ...

قصدم اینه پاییز برم دانشگاه دوباره 

آدم دلشکسته فقط یه مرده متحرکه خواهر 

قصدم اینه پاییز برم دانشگاه دوباره آدم دلشکسته فقط یه مرده متحرکه خواهر

عه نه مرده نیست اتفاقا باید بهتر از قبل رشد کنه 

عزیزم انشالله اوتی بشه که بخوای فقط زود طلاق بگیر 

خوشگل و جوون هم که هستی انشالله خدا یکی رو بهت بده که لیاقت توروداشته باشه