2777
2789
عنوان

زنیکه بیشعور😐😐😐😐

241 بازدید | 6 پست

یه طی داشتم اسپری دار بود.توش محلول مایع ظرفشوی وایتکس یکم سرکه و یه مقدار خوشبوکننده فرش می ریختم قشنگ سرامیک هام اسپری میکردم تمیز میشد.از توی اینیستا دیدم بجای این محلول توش جوش شیرین ریخت.اسپری طی ام خراب شد😕کاش برم همین طی بکنم توی ماتحت همون پیج و فالوراش برگردم.زنیکه بیشعور گوه میخوری میگی جوش شیرین اسپری کنید برق میندازه😐😐😐😐😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب قبلش درموردش تحقیق میکردی.. 

مغرور مشو به خود که خواندی وَرَقی ،  زان روز حَذَر کن که ورق برگردد...                                              لطف بی حد تو یا رب، همه جا پیدا بود! کار این عبد خطاکار ولی حاشا بود... تو جفا دیدی و هربار به من خندیدی! من جفا کردم و هربار غمم دنیا بود! به زمین انس گرفتم که زمین گیر شدم، از سرم رفت... که مقصود زمین بالا بود! نور دادی و دلم رفت پی تاریکی... من در امروز، ولیکن نظرت فردا بود! 

تاپیک قفل شد عزیزم نشد جواب بدم

اینجا میگم

والا اگه همه جرات داشته باشن حرف بزنن شرایط خیلی بهتر میشه ته تهش یه کاربریه ک بره بدرک اینقدر بی دلیل فوحش خوردم و تعلیغ شدم ک بگم شاخ در میاری