2777
2789
عنوان

هزینه جهاز⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1230 بازدید | 113 پست
داره می‌سازه متاسفانه هنوز آماده نیس😐خودمم یه خونه کوچیک ارث بهم رسیده اگر بخام برم داخلش امادس اما ...

کار خوبی میکنی

عجله نکن برا خریدن جهاز چون واقعا جا میگیره

اینطور که به نظر میاد حالا حالاها خونتون آماده نمیشه و حداقل ۱ سال هستی پس عجله نکن

من تجربه خودمو میگم بهت من خیلی تند تند جهاز خریدم اوایل عقد و الان پشیمونم چون دوران عقدم طولانی شد و جهاز مونده خونه مامانم و کلی جا گرفته 

نامزدم هم به شدت بی مسئولیته و حاضر نیست یه خونه بگیره و خانوادشم از خودش بدتر. 

الان میگم کاش پارسال به جای جهاز، همون پولا رو میدادم طلا میخریدم و به محض اینکه نامزدم خونه میگرفت، منم طلاها رو میفروختم و جهاز رو مستقیم می‌بردم خونه خودم

تازه اینطوری پولمم دو سه برابر میشد چون تورم طلا خیلی بیشتر از چیزای دیگس

حالا بازم خوددانی ولی از من میشنوی عجله نکن

خوب خوب بگرد بعد برو بخر

خدایاشکرت❤️

کار خوبی میکنیعجله نکن برا خریدن جهاز چون واقعا جا میگیرهاینطور که به نظر میاد حالا حالاها خونتون آم ...

حالا من چیزی ک رو مخمه خیلییییی نامزدم همش داره کار میکنه الان یک ماه و نیمه  بیرون نرفتیم چون عادت کردم به بیرون رفتن الان سختمه 😂

تاپیک ک زدم خیلی کمکم کردن من 6 تا سرویس مدل مختلف خریده بودم دیگه به حرف کاربرا گوش کردم رفتم عوض کردم با وسایل های دیگه 

الان میترسم نخرم بعدا گرون بشه نتونم بخرم از یه طرف میترسم قدیمی بشن 

مثلا نمیدونم وسایل چوبی الان بگیرم یا سرامیک 

رو بی عقلی کلی ظروف مسی خریدم الان خز شده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا من چیزی ک رو مخمه خیلییییی نامزدم همش داره کار میکنه الان یک ماه و نیمه بیرون نرفتیم چون عادت ...

نه عزیزم ظروف مسی که خیلی خوبه، هم هیچوقت نمیشکنه هم خیلی شبیه عتیقه هستن و نشون میده جهاز گرون دادید😂

ولی خب از گرون شدن جهاز نترس چون میتونی با همون پولا طلا بخری و هروقت خونتون آماده شد طلاها رو بفروشی و کل جهاز رو یه جا بخری. 

میدونی که اگر پول باشه همه کارا زود زود جلو میره.

از من میشنوی اون اشتباهی که من کردم نکن

چون جهاز واقعا جا میگیره و بعدم اگر عروسیتون به تاخیر افتاد(مثلا ۲_۳ سال) یا خدایی نکرده ازدواجتون بهم خورد همش باید دنبال این باشی جهاز رو بفروشی از طریق دیوار و سمساری و اونا هم کلی از قیمت اصلی پایینتر برمیدارن 

پس همون بهتر طلا بخری 

طلا هم جا نمیگیره 

هم تورم بسیااار زیادی داره

هم هرموقع دلت بخواد میفروشی

فقط یادت باشه بدون اجرت بخری حالا یا نو یا دست دوم

خدایاشکرت❤️

نه عزیزم ظروف مسی که خیلی خوبه، هم هیچوقت نمیشکنه هم خیلی شبیه عتیقه هستن و نشون میده جهاز گرون دادی ...

😐😂😭همین الانم جا نداریم دیگه

الانم قیمت طلا نجومی شده 

ممنون دختر 🥹😍❤️