سلام
من جهاز خریدم از سال پیش تا الان منم با وام ازدواجم طلا خریدم وام ازدواج همسرمم میدیم ماشین باری کار کنه روش
من ن خیلی بنجول خریدم نه عالی خداروشکر با سلیقه هم هشتم همه چیو کللللی وقت گذاشتم زیبا خریدم. حتی از جهاز ۶۰۰ ۷۰۰ میلیونی دوستم خوشگل تر شد فقط قیمت مهم نیست سلیقه هم شرطه.
یخچال دوقلو دیپوینت :۵۸
لباسشویی پاکشوما:۳۳
فرش یدونه:۱۶ از کاشان سفارش دادم
مبل مینیمال:۲۴
سرویس خوابم هااااااااااا عالی از گرگان سفارش دادم کیفیت بیست خواستی پیجشو بدم فقط دعاشون کن ۱۶ شد
تشک تخت رویا با ضمانت چند ساله :۹
تلویزیون کوچیک گرفتیم ۳۲ اینچ چون خونه کوچیکه بزرگ ضایع بود: قیمتشو نمیدونم
پرده ساده پانچ حریر گرفتم ۴.۵۰۰
سماور و پلوپز چایی ساز همزن کاسه ای خرد کن آبمیوه گیر اتو چرخ خیاطی جارو برقی پنکه توستر و چینی و قاشق چنگال و ارکوپال پارچو لیوان کارد وچنگال کتری فوری سرویس اورانوس لگن و آبکش و..... ۶۰ ۷۰ شد
سرویس چینیم توس برداشتم ۶.۵۰۰ سرویس قاشق چنگال ۴ تومن
پارچه لیوان سبک دوست داشتم از این جدید کریستالا خوشم نمیاد خیلی سنگینه دو دست گرفتم ۵۰۰ تومن
لحاف تشک و پتو هم ۴ ۵ تا
رو تختی ۱.۵۰۰
فقط مونده کنسول و میز تی وی ک چیزی پیدا نمیکنم متاسفانه مناسب باشه اگه تولیدی تو تهران یا کرج سراغ دارین بگین
البته بگم یخچال و لباسشویی قسطی برداشتیم از اتکا😂
خلاصه ب خودم افتخار میکنم با دست خالی تنهایی جهاز جمع کردم چون پدرم فوت شده کسی نبود برام جهاز بخره😇😅
ولی ی چیزی بگم من تو جهاز مارک خوب بازار ک همه میخرن هم هست مارک دست پایینم هست مارک عالی درسته ندارم خارجی و... اما باورکن. جهاز پول دادن اشتباه محضههههه میشکنه خراب میشه گم میشه خلاصه وسیلس دیگه عمر انسان میره اینکه ابزاره... بخدا ک با همون وسایل ارزونم کارت راه میوفته برای من زیبایی خیلی مهم بود خیلی وسایلام مینیمال و نازه همه چیم خوب ست کردم و برای هر چی کلی گشتم برای ی فرش ۱ سال گشتم من....