2777
2789
عنوان

هزینه جهاز⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1248 بازدید | 113 پست

سلام

من جهاز خریدم از سال پیش تا الان منم با وام ازدواجم طلا خریدم وام ازدواج همسرمم میدیم ماشین باری کار کنه روش

من ن خیلی بنجول خریدم نه عالی خداروشکر با سلیقه هم هشتم همه چیو کللللی وقت گذاشتم زیبا خریدم. حتی از جهاز ۶۰۰ ۷۰۰ میلیونی دوستم خوشگل تر شد فقط قیمت مهم نیست سلیقه هم شرطه.

یخچال دوقلو دیپوینت :۵۸

لباسشویی پاکشوما:۳۳

فرش یدونه:۱۶ از کاشان سفارش دادم

مبل مینیمال:۲۴

سرویس خوابم هااااااااااا عالی از گرگان سفارش دادم کیفیت بیست خواستی پیجشو بدم فقط دعاشون کن ۱۶ شد

تشک تخت رویا با ضمانت چند ساله :۹ 

تلویزیون کوچیک گرفتیم ۳۲ اینچ چون خونه کوچیکه بزرگ ضایع بود: قیمتشو نمیدونم

پرده ساده پانچ حریر گرفتم ۴.۵۰۰

سماور و پلوپز چایی ساز همزن کاسه ای خرد کن آبمیوه گیر اتو چرخ خیاطی جارو برقی پنکه توستر و چینی و قاشق چنگال و ارکوپال پارچو لیوان کارد وچنگال کتری فوری سرویس اورانوس لگن و آبکش و..... ۶۰ ۷۰ شد 

سرویس چینیم توس برداشتم ۶.۵۰۰ سرویس قاشق چنگال ۴ تومن

پارچه لیوان سبک دوست داشتم از این جدید کریستالا خوشم نمیاد خیلی سنگینه دو دست گرفتم ۵۰۰ تومن

لحاف تشک و پتو هم ۴ ۵ تا

رو تختی ۱.۵۰۰

فقط مونده کنسول و میز تی وی ک چیزی پیدا نمیکنم متاسفانه مناسب باشه اگه تولیدی تو تهران یا کرج سراغ دارین بگین

البته بگم یخچال و لباسشویی قسطی برداشتیم از اتکا😂

خلاصه ب خودم افتخار میکنم با دست خالی تنهایی جهاز جمع کردم چون پدرم فوت شده کسی نبود برام جهاز بخره😇😅

ولی ی چیزی بگم من تو جهاز مارک خوب بازار ک همه میخرن هم هست مارک دست پایینم هست مارک عالی درسته ندارم خارجی و... اما باورکن. جهاز پول دادن اشتباه محضههههه میشکنه خراب میشه گم میشه خلاصه وسیلس دیگه عمر انسان میره اینکه ابزاره... بخدا ک با همون وسایل ارزونم کارت راه میوفته برای من زیبایی خیلی مهم بود خیلی وسایلام مینیمال و نازه همه چیم خوب ست کردم و برای هر چی کلی گشتم برای ی فرش ۱ سال گشتم من....

امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم امشب دوباره غمگینم خدایا منتظر کمک هات هستم من خیلی تنهام کمکم کن ۴اسفنده بارش شدید برف رو از پنجره اتاق میبینم.مامانم خونه نیست...باهمسرم قهرم... نگران آینده ام برای استخدامی کلی تست زدم امروز... خدایا کمکم کننننن.      امشب۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴...اولا خدایا ممنونم خونه و وام ازدواج جور شد...  قهریم جدا خوابیدیم...اصلا رابطمون روزای خوبی رو پشت سر نمیذاره... همچنان درس میخونم... امیدوارم ویرایش بعدی خبر قبولیم باشه و آمادگی مراسم عروسی. توکل ب خدا و استعانت از آقا صاحب الزمان.امشب ۵ شهریور ۱۴۰۴ جواب آزمونم اومد قبول شدم با نمره بالا اول سجده کردم خدارو... الحمدلله خیلی خوشحالممممم انشالله قبول نهایی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب کل جاهاز واقعا تو بخوای ارزونم بخری من حس میکنم شاید بیشترم بشه ولی بستگی به سلیقه و علایق تو و ا ...

بله دیگه واقعا خیلی سخته توکل بخدا ممنونم گلم فعلا غصه م گرفته شدید😔

یخچال و لباسشویی و تلوزیون رو من دیدم همه جا داماد میخره شما میتونید چهارقلم بدید داماد

ازدواج قبلیم که همه چی وما خریدیم تیویزیونم نمیخواست بخره کلی جنگ ودعوا راه انداخت 😥😔توکل بخدا واقعا همه چی الان خیلیییی گرونتر شده واقعا موندم چ کنم 😭

واقعا راست گفته خواهرشوهرتخب ۱۸ تومن رو میتونستی خیلی چیزا بخری، ولی ازین نظر که دهنشون بسته شه کار ...

من شیرازم امروز رفتم فرش بگیرم گفت 40😐پشیمون شدم برگشتم 

من خودم اصلا یک بار هم تو عمرم قهوه نخوردم برا اینکه بعدا یهو نگن ناقص بوده جهازت مجبور بودم 

وای خدای من😥😥😥یخچال چه مارکی؟

یخچال مارک بوش

امروز رفتم ناقصی هامو بگیرم یخچال خوب حدود 30 40 بود 

اونجا گفتن برین استوک فروشی بخرین ارزون تر هم در میاد چون جلد نداره 

حالا فردا میخام برم ببینم چطوریه 

زنداییم رفته خریده 30 ملیون  از استوک فروشی 

من شیرازم امروز رفتم فرش بگیرم گفت 40😐پشیمون شدم برگشتم من خودم اصلا یک بار هم تو عمرم قهوه نخوردم ...

خب همشون که ۴۰ تومن نیستن 

من رفتم سرای ایرانی فرش ۹ متری عالی و درجه۱ و گل برجسته و ۱۵۰۰ شانه رو میداد ۱۵تومن

یکم بیشتر بگرد

حتی از فضای مجازی 

اینم هست تخفیفی میده ۹ تومن خواستی یه تماس بگیر شاید برات ارسال کنند شیراز

زکات زیبایی پاکدامنی است.امیرالمؤمنین علیه السلام

خب همشون که ۴۰ تومن نیستن من رفتم سرای ایرانی فرش ۹ متری عالی و درجه۱ و گل برجسته و ۱۵۰۰ شانه رو مید ...

مرسی مهربون 

چون گرون بود اومدم خونه چون قاعدتن هر خونه یه دونه فرش که نمیخواد حدقال 4 تا باید بگیرم دوتا سالن یکی آشپز خونه یکی اتاق 

باید کلیه هامو اون جوری می‌فروختم 

مرسی مهربون چون گرون بود اومدم خونه چون قاعدتن هر خونه یه دونه فرش که نمیخواد حدقال 4 تا باید بگیرم ...

خونه همسرت آماده هست؟

کی قراره عروسی کنی؟

زکات زیبایی پاکدامنی است.امیرالمؤمنین علیه السلام

خونه همسرت آماده هست؟کی قراره عروسی کنی؟

داره می‌سازه متاسفانه هنوز آماده نیس😐خودمم یه خونه کوچیک ارث بهم رسیده اگر بخام برم داخلش امادس اما میخام برم خونه نامزدم چون بزرگ تره و نو ساز حساب میشه بابامم گفت اگر کم اوردین براتون خونه میگیرم تا آماده بشه نامزدم قبول نکرد گفت زشته من خودم باید تلاش کنم  

هنوز معلوم نیس یا امسال یا سال دیگه جهازمو گفتن کم کم بخر ک فشار نیاد بخاد قسطی بشه سخته 

دارم کم کم میخرم سر مبل و فرش و سرویس خاب و یخچال و گاز ای وسایل های بزرگ دو دل شدم نمیدونم چه رنگی‌ چ مارکی چه قیمتی هر وقت میرم بخرم پشیمون میشم میام خونه یا قیمت ها زیاده یا درمورد رنگ به نتیجه نمیرسم یا درمورد مارک ها اطلاعاتی ندارم 😐🤦🏼‍♀️