2777
2789

بغضی وقتا که یه کوچولو بیشتر غذا می‌خورم دل دردام شروع میشن

بیشتر کنار ناف سمت راست درد میگیره 

دردشم جوریه که حس میکنم دارن اون قسمت از شکمم رو فشار میدن و خیلی عذاب آوره

وقتی دردام شروع میشه نفخ میکنم و با اجابت مزاج و آروق زدن بهتر میشم

حداکثر میزان دردی که تحمل کردم ۶ ساعت بوده بعد خوب شده و حداقلش ۲ ساعت بوده

البته اینو بگم که اگه سبک بخورم دردی ندارم

چند وقتی بود رژیم بودم سبک می‌خوردم راحت بودم امروز مهمونی رفتم در حد فقط یه بشقاب برنج خوردم ولی دل درد شدم 

نگرانم،

اینایی که گفتم ممکنه علائم سندروم روده تحریک پذیر باشه؟

اینم بگم اسهال نمیشم و حالت تهوع ندارم

سه نفر محكوم به اعدام با گیوتین شدند؛ یک کشیش، یک وکیل دادگستری و یک فیزیکدان در هنگام اعدام؛ کشیش پیش قدم شد ، سرش را زیر گیوتین گذاشتند و از او سؤال شد: حرف آخرت چیست؟گفت : خدا ... خدا...خدا...او مرا نجات خواهد داد،وقتی تیغ گیوتین را پایین آوردند ، نزدیک گردن او متوقف شد.مردم تعجب کردند؛ و فریاد زدند: آزادش کنید!خدا حرفش را زده! و به این ترتیب نجات یافت نوبت به وکیل دادگستری رسید؛از او سؤال شد: آخرین حرفی که می خواهی بگویی چیست؟گفت : من مثل کشیش خدا را نمی شناسم اما درباره عدالت‌ میدانم عدالت...عدالت...عدالت...گیوتین پایین رفت ،اما نزدیک گردنش ایستاد.مردم متعجب، گفتند :آزادش کنید، عدالت حرف خودش را زده! وکیل هم آزاد شدآخر کار نوبت به فیزیکدان رسید؛سؤال شد: آخرین حرفت را بزن گفت: من نه کشیشم که خدا را بشناسم، و نه وکیلم که عدالت را بدانم اما می دانم که روی طناب گیوتین گره ای است که مانع پایین آمدن تیغه می شودبا نگاه به طناب دریافتند و گره را باز کردند،تیغ بر گردن فیزیکدان فرود آمده و سر او را از تن جدا کردچه فرجام تلخی دارند آنان که واقعیت را میگویند و به «گره ها» اشاره مى كنند

من سالهاست درگیرشم،علایمت خیلی شبیهشه،برو دکتر متخصص،من استرس بگیرم(در کل استرسیم)زیاد بخورم یا گشنه بمونم نفخ میکنم و بله گلاب به روت با اجابت مزاج تا حد زیادی اوکی میشم

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚