2777
2789
عنوان

اولین قرمه‌سبزی برای مامان پارتنرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1696 بازدید | 60 پست
انقدر شیرین و روان نوشتی یه لحظه واقعا فکر کردم یه تیکه از رمان هست بعد چندتا تاپیکت رو دیدم متوجه ش ...

ممنون عزیزم شما بهم لطف دارید انشالا شاد و سلامت باشید 💖🫶🏻🌼 

دکترای تخصصی جراحی دامپزشکی🫶🏻💖دلنوشته های یک مهاجر🧳

توی ایران تخصصتون رو گرفتین،یا خارج از ایران دروسش سخت هست؟

خارج از ایران عزیزم اره ولی اگه اراده و تلاش باشه هر سختی آسون میشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

♥️اسب توی پروفایل ،اسب خودتونه؟😁اسبا خیلی نازن مخصوصا وقتی سوار میشی یه حس نااااب داری😍😍سگا که عش ...

نه عزیزم اسب من نیستش برای چک اپ رفته بودیم اره واقعا یکی از بهترین حیون ها اسب هستش

عزیزمممم چقد‌خوشم اومد از این تاپیک😍❤️

خیلی حس خوب داشت

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉یه دختر فوووق‌العاده نازدار و قری هستم، خیییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

عزیزمممم چقد‌خوشم اومد از این تاپیک😍❤️خیلی حس خوب داشت

ممنون عزیز دلممم شما بهم لطف دارید انشالا شاد و سلامت باشید 

اسی مادر پارتنرت شال سرش میکنه مسلمانه؟

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن