2777
2789
عنوان

با فامیل

287 بازدید | 32 پست

کلا کاتیم...فقط با اقاجون و مادرجون و خالم خوبیم.

هیچ دوست صمیمی ندارم. با چند نفر دو سال، ی سال دوست بودم ولی رفتن. دیگ هم زنگ نمیزنن و پیام نمیدن.چرا واقعا ؟ چرا هیچکس برام نمونده. مشاوره رفتم گفت اجتماعی هستی. خوش برخوردی. چرا اینجوری میشه. 

شما هم همینین؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره

منم دوست صمیمی بیرون از خانواده ندارم 

شاید فقط یک نفر باشه که بخواد بعضی وقت ها یک خبری ازم بگیره ولی در کل منم ندارم 

مگه اینکه من پیام بدم تا اونا جوابمو بدم

قلبم واقعا گرفته اس

آرهمنم دوست صمیمی بیرون از خانواده ندارم شاید فقط یک نفر باشه که بخواد بعضی وقت ها یک خبری ازم بگیره ...

آره منم

بیشتر موقع من پیام میدادم و زنگ میزدم...با خودم گفتم دیگ دوست جدید پیدا نکنم...اخه نمیشه با طرف ی سال دوسال دوست باشی بعد بزاره بره..واس من ک سخته...

آره منمبیشتر موقع من پیام میدادم و زنگ میزدم...با خودم گفتم دیگ دوست جدید پیدا نکنم...اخه نمیشه با ط ...

چیکار میشه کرد 

هرکسی درگیره زندگیه خودشه دیگه 

باید بپذیریم 

من که میخوام هدف هایی برای خودم تعیین کنم و انجامشون بدم که دیگه به این اهمیت ندم که کی بهم پیام بده و کی پیام نمیده 

من از فامیل بشدت دلشکسته هستم و بزرگترین ضربه ی زندگیمو همین فامیلامون ب منو خانواده ام زدن برا همین میخوام تا میتونم ازشون دور بشم و ازدواج هم اگ کردم میخوام با غریبه باشه با اینک وصلت با غریبه رو زیاد دوست ندارم ولی خب....با خانواده پدری ک کلا کات تا ابد ، با فامیل مادری هم فقط با بعضیاشون ک در حد تحملن (خاله و دایی) ارتباط داریم....ولی من هیچوقت فامیلامو نمیبخشم خدا هم نبخشه هم دنیا هم آخرت باید جواب پس بدن عوضیا

چیکار میشه کرد هرکسی درگیره زندگیه خودشه دیگه باید بپذیریم من که میخوام هدف هایی برای خودم تعیین کنم ...

بله درسته. باید پذیرفت چون نمیشه تغییر داد. کار خوبی میکنین

آدم باید خودش و مشغول کاراش کنه تا کمتر فکر کنه. 

من از فامیل بشدت دلشکسته هستم و بزرگترین ضربه ی زندگیمو همین فامیلامون ب منو خانواده ام زدن برا همین ...

وای دقیقا مثل من. من ازدواج فامیلی خوشم نمیاد.و کلا با خانواده پدر کاتیم. هیچ سلام علیکی ندارم