2777
2789

خستم کرده ۴ ساله با تموم نداریاش بدبختیاش ساختم و کسی نفهمید زندگیم چجوریه

الان باردارم اخلاقش گوه تر از قبل شده یا سرکاره میاد میره الکی چرخیدن تو خیابونا تا ۸ و ۹ میاد شام میخوره میخوابه یا تلوزیون میبینه اصلا نمیگه بیا ببرمت یه دوری بزنیم هوات عوض شه

پول نداره میگم چته میگه حوصله ندارم پول ندارم

پول داره میگم چته میگه خستم

بیکار تو خونس میگم چته میگه خوابم میاد

مردم ازبس من رفتم عشقمو بهش ثابت کنم همش من بودم تو این زندگی سوختم و ساختم 

الان واقعا دیگه نمیکشم از دیشب ک منو تا ۱۲ ول کرده رفته نمیدونم کجا باهاش حرفم نزدم در حد سلام علیک

دیگه باهاش حرفم نزدم بعد جالبه میگه چته باخودت درگیری یه کیلو شیرینی بگیر اشتی کن باخودت😐😐😐

سگ محلش کن خودش کم کم میاد سمتت الان جوگیر شده

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ول کن بیخیال باش سعی کن توجهت وبزاری رو خودت منم الان همینم اوایل خیلی اذیت میشدم الان ولی فقط فکر خ ...

منم خیلی اذیت میشم بخدا همش میگم چیم از فلانی کمتره یا چرا باید بعد این بدبختی کشیدن باهاش این باشه حقم

مردها پرنسس هستند شوهر منم رو اعصاب میره میگه زن جدید فلان مگر مهرم حلال جونم ازاد میگه طبقه بالاتو خانوم بزرگ پایین هم اون منم گفتم منم اونت قطع میکنم میدمم ننه ات بهترین کار خیلیی پررو هستند منم گفتم میرم شوهر میکنم بچه ها هم مال تو حال شو میبرم لجش در اومد تنها راه فقط جوابش طوری بدیدکه گوزی نیستند غرورت حفظ کن تا بفهمه

کاربر جدید نیستم سال ۹۷فعالیت دارم متاسفانه به خاطر الطاف بعضی از دوستان چند بار معلق شدم دوباره اومدم مادر دو پسر ویک دختر نازم تجربه به اندازه خودم دارم حرف اضافه نمی‌زنم و بیشتر خواننده هستم حالا که خوندی یک صلوات برای ظهور بابا مهدی جان بفرست ،،،🥰😍 

در ضمن زیاد با شوهراتون نسازید ...هر چقدر بساز تر بی ارزش تر ...بقول معروف زنی که خرج داره عرج داره...من خودم درآمد دارم ولی از شوهرم همه چی می‌خوام و باید برام فراهم باشههه...غلط کرده زن گرفته ...باید برات خرج کنه

نه اگرم بده دیگه تا مدتی نمیده تا بش بگم پول میگه داری

وای خدایا یه سری مردا همینن خیلی رو اعصابه

۱۰ سال بگذره بازم میگن تو داری و داری ولخرجی میکنی

واقعا سخته گلم خدا صبرت بده🌹