2777
2789
عنوان

عذاب وجدان شدید گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 38 پست
اگه می مرد حداقل میدیدی دیگه بعدشم ما باسگ تصادف کردیم جلو پژو روداغون کرد وقتی پراید اسیب ندیده اون ...

عزیییییزم این چ حرفیههههع واقعا ذره ای وجدان نداری؟

اون سگ الان قطعا استخونش شکسته از نظر فیزیک وقتی ی چیزی چیزیش نمیشه قطعاً آسیب ضربه باعث شکستن چیز دیگه که اینجا بدن سگه شده! الان باید بره سگو ببره دامپزشک شما بیخودی چرا داری دلداریش میدی وظیفشه عذاب وجدان داشته باشه و ببرتش اون موجود الان داره درد میکشه

.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باشم فردا میرم به سگ های ذیگ استخون میخرم میندازم تا

گناهم جبران بشه

تا #ابد بزرگترین سلاح در مقابل یک بی ادب ، ادبِ❤️و سکوت و نادیده گرفتن آدم بی ادب و فحاش نشان دهنده صلح درونی فرد با خودشه🌱چون کسی که با خودش در صلح است با دنیا نمیجنگند🤍                  

غیر عمد بوده خدا میبخشه اما کاش گزارش میدادی صگرو

عزیزم خدا چرا ببخشه وقتی ول کرده رفته خونه؟ خدا حق الناس رو نمیبخشه درسته اون سگ آدم نیست ولی موجود زنده آفریده خدا که هست احساس داره درد میکشه! زدنش گناه نبوده اما اینکه ولش کرده رفته گناهه گنااااااااه

.

نترس عزیزم سگها به این راحتی اسیب نمیبینند مگر کامیون بزرگها بزنند اسیب ببیند بدنشان سفت وسخت طوری میگن جلو ماشین خراب میشه اما سگ هیج مگر کامیون غیره از بین ببرش 

کاربر جدید نیستم سال ۹۷فعالیت دارم متاسفانه به خاطر الطاف بعضی از دوستان چند بار معلق شدم دوباره اومدم مادر دو پسر ویک دختر نازم تجربه به اندازه خودم دارم حرف اضافه نمی‌زنم و بیشتر خواننده هستم حالا که خوندی یک صلوات برای ظهور بابا مهدی جان بفرست ،،،🥰😍 

من باشم فردا میرم به سگ های ذیگ استخون میخرم میندازم تاگناهم جبران بشه

جبران نمیشه! اولا که سگ استخون غذاش نیس گوشته😕 دوما گناهش فقط جوری جبران میشه ک همون سگو یبره دکتر درمان کنه!

مثل اینکه یکی بیاد پای تورو بشکنه بعد بره خانه سالمندان لباس کهنه اهدا کنه گناهش بخشیده میشه؟

.

اینقدر خودتو عذاب نده و خیالبافی نکن که این اتفاق نشونه و بدشگون باشه و تو قبرستون چه میکرده و...

مطمین باش اگه آسیب دیده بود نمیتونست اونقدر سریع از دید خارج شه

سگه بزرگ بوده،ماشینتم که هیچیش نشده پس برخورد اونقدری که فکر میکنی خطرناک نبوده

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

غیر عمد بوده خدا میبخشه اما کاش گزارش میدادی صگرو

سگ مگ شعور  حیوانی نداره؟

مگ درد حس نمیکنه؟

فک کردی نمیتونه نفرین کنه؟

خدا میدونه حیوون بی زبون خدا چند ساعت وسط جاده درد کشیده شاید هنوزم میکشه

تا #ابد بزرگترین سلاح در مقابل یک بی ادب ، ادبِ❤️و سکوت و نادیده گرفتن آدم بی ادب و فحاش نشان دهنده صلح درونی فرد با خودشه🌱چون کسی که با خودش در صلح است با دنیا نمیجنگند🤍