2777
2789
عنوان

عذاب وجدان شدید گرفتم

453 بازدید | 38 پست

نیم ساعت پیش از کارم داشتم برمی گشتم خونه ، کارم شهر دیگه هست ، یه ساعت فاصله داره ، شیفت صبح و عصر بودم ، تاریک بود خوب   ، کمی هم سرعتم زیاد بود ، البته نه خیلی   ، مسیر جاده از قبرستان هم رد میشه تا برسم به شهر ،   یهو یک سگ از بلوار به صورت عرضی دوید ، ترمز کردم ولی نتونستم ماشین رو متوقف کنم ، ماشین پراید هست ، سگ نسبتا بزرگ و زیبا بود ، خوردم به سگ ، اصلا نفهمیدم چی شد . بعدش سگ رو ندیدم ، نمی‌دونم چی شد ،😐😒😓 ، با اون شدتی که خورد بعید می‌دونم آسیبی وارد نشده باشه ، خیلی عذاب وجدان دارم ، سرم درد می کنه ، من یه مورچه رو هم نمیتونم بکشم ، ماشین پراید بود ، آسیب ندید اصلا ، یعنی احتمال داره سگه سالم باشه !😐😑  خیلی ناراحتم که حیوون رو زدم ، می‌دونم عمدی نبود ، ولی ناراحتم . 

نکته عجیب هم این جاست که صبح کمی با مادرم بگو مگو داشتم ، مادرم هم افسردگی داره و پیره، همیشه بهش سعی می کنم برسم‌، موقع رفتن منم ناراحت بودم ، اونم ناراحت بود ، بهش گفتم ، اگه سرحال نباشم تصادف می کنم ، سر کار به خاطر مادرم ناراحت بودم ، هی زنگ می زدم بهش تا از دلش در بیاد . البته چیز خاصی هم نبود . راستش هر دومون ، همدیگه رو خیلی دوست داریم و هر دوتامون هم افسردگی داریم ،😔 

حالا اینجوری شد ، چند روز دیگه قراره ماشین جدید بگیرم ، چون مدام تو جاده هستم ، میترسم بدشگون باشه 

الان هم از آسیب رساندن به سگ خیلی ناراحت هستم ، مدام تصورش می کنم ، و هم اینکه  از این اتفاق می ترسم که معنای خاصی داشته باشه .

من تو جاده به گنجشک ها هم بوق می زنم و ترمز می گیرم ، حتی به موش ها ، حالا سگ رو زدم ،☹️😥😓😓 

من چیکار کنم ! می‌دونم قصدی نبود ، ولی ناراحتم ! 

در ضمن می‌خوام اگه ممکنه برام دعا بخونید ،🙏🙏🙏🙏🙏🙏 واسه سگه هم که مخلوق خداست و نماد وفاداری ، آرزوی کنید که منو ببخشه و صلاح خدا باشه در موردش . 

فقط نمی‌دونم اینکه جلو قبرستان بود یعنی چی . 

کلا عجیب و معنادار بود ، انگار سگ منتظر بود من برسم و خودشو بزنه به من ،🫩😩😫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غیر عمد بوده خدا میبخشه اما کاش گزارش میدادی صگرو

خوب ، این سگ های زبون بسته رو خود شهرداری می کشه ! شب ها از ناراحتی صدای آهنگ رو زیاد می کنم تا صدای زوزه و درد اونها رو که با تیر میزنن نشنوم .‌ولی خوب حرف شما هم درسته ، ولی مغزم هنگ بود ، نمی‌دونستم که باید کاری بکنم ، مدام دارم بهش فکر می کنم 

اگه می مرد حداقل میدیدی دیگه بعدشم ما باسگ تصادف کردیم جلو پژو روداغون کرد وقتی پراید اسیب ندیده اون ...

الهی آمین ، کاش حرف شما راست باشه ، ولی صدای کوبیدن سگ به ماشین زیاد بود ، تو رو خدا دعا کنید ،😐🙏 لااقل من کمی آروم میشم 

اشکال نداره فداتشم سگها بدنشون محکمه دیده بودم یکی با سرعت زیاد ژده بود سگه رفتش البته تعریف فامیل بود و فامیله فقط به فکر ماشینش بود که داغون شده و خیلی ازش بدم اومد که به فکر حیوون خدا نبود عزیزم تو مهربونی و دست خودت نبوده عزیزم

اکانت دست دو مهربون❤️

خوب ، این سگ های زبون بسته رو خود شهرداری می کشه ! شب ها از ناراحتی صدای آهنگ رو زیاد می کنم تا صدای ...

عزیز جقدر ماشینت اسیب دیده

بر اساس اون معلوم  مشخص مزشه سگ چقدر اییب دیده

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

حالا چرا انقد ادبی تایپ کردی!؟ سگ نسبتا بزرگ و زیبا بود؟!😑🤦🏻‍♀️

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لبخند بزن، گاه قوسی کوچک میتواند معماری بنایی را نجات دهد..
اگه می مرد حداقل میدیدی دیگه بعدشم ما باسگ تصادف کردیم جلو پژو روداغون کرد وقتی پراید اسیب ندیده اون ...

موافقم

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

ایشالا چیزیش نشده شمام صدقه بده، ماه صفره. ممکن بود خودتونم چپ کنین خدایی نکرده و کلا وضعیت ناجورتر شه

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لبخند بزن، گاه قوسی کوچک میتواند معماری بنایی را نجات دهد..

زبونم لال هر جوقع تصادفی میکنید،تصادفی میکنی، حادثه درد ناک حین رانندگی میبینی، پول بنداز تو جاده 

حتی سکه حتی هزار تومن

برای صدقه و رفع بلا

عزیزم به یقین میگم سگ طوریش نشده

یه فامیل داریم تا الان سه بار ماشینشو صافکاری اساسی کرده هر سه بار زده به سگ ماشین داغون شده یه بار که وحشتناک فیل.تر جلوی ماشین کامل از بین رفته بود

اشکال نداره فداتشم سگها بدنشون محکمه دیده بودم یکی با سرعت زیاد ژده بود سگه رفتش البته تعریف فامیل ب ...

به خدا تو زمستون چند سال پیش ، یک گربه رفته بود تو ماشین ، در نمی اومد ، اون موقع من شهر خودم کار می کردم ، حدود یک هفته ، رانندگی نکردم تا هوا گرمتر شد و گربه خودش اومد و رفت . حالا من یک سگ رو زدم ، سگ زیبا ، خدایا ،😔😔😔