2777
2789
عنوان

چرا گزارش زدین

447 بازدید | 19 پست

میخواستم در پایان بگم این داستان زاده ذهنمه نزاشتین😐💔میخوام ببینم اساسش خوبه یا بد که رمانش کنم

آخه کدوم آدم احمقی در واقعیت میره با مرد متاهل اوق

چرا انقدر نفرینم کردین😐

بعدشمممممم این کاربري دست چند نفره

اون کنکوری بدبخت فقط تاپیک درسی میزنه😂

اصلا از کجا رسید به کجا

توروخدا بزارین اول ینفر حرفاشو بزنه بعد اینجوری کنید

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

یجوری نفرینم کردین که خودم فکر کردم جدی رفتم دیت با ی مرد متاهل

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مریضی دیگه وگرنه همون اول بگو منطورته با احساس چندنفرم بازی نکن

خب آخه اگه از اول میگفتم کسی نمیگفت که رمانش کنم یا نه

خواستم واقعا فکر کنن همچین چیزی هست

انقدر نفرینم کردن بخدا کل بدنم داره میلرزه🤦🏻‍♀️💔

مگه مردم بیکارن چرتو پرتای ذهن تورو بخونن هرکی سر از تخم درمیاره میخواد رمان نویس بشه اصلا هیچ‌کلاسی ...

وااا☹️

آخه تاپیکای مادر شوهر طرفدار داشت گفتم شاید یه وقتیم واسه این بزارن

نه خب نرفتم ولی تلاشمو میکردم خوب باشه🥲

یجوری نفرینم کردن گفتم جدا همچین کاری کردم

تو حتی ذهنتم در حد یک نویسنده نمیتونه یاریت کنه

گابریل گارسیا هم رمان بنویسه ، ویکتور هوگو هم ، توام ؟!

در حدی هستی بخوای دست به قلم بشی؟! و این اعتمادبنفست از کجا اومده با این داستان ابکی و نینیسایتی بخوای رماااان بنویسی؟

هرچند که

یا میخواستی سرکار بزاری بقیه رو و وسطش ترسیدی از نفرین بقیه

یا واقعی بود

درهرصورت انسان بسیار سطحی هستی

●•°در نهایت زندگی میرقصه به سازِ من.... ♡🌱🤌🏼🧡

تو حتی ذهنتم در حد یک نویسنده نمیتونه یاریت کنهگابریل گارسیا هم رمان بنویسه ، ویکتور هوگو هم ، توام ...

فکرمیکنم‌شما هم یا کتاب خون هستی یا استعداد نویسندگی داری ولی کوبیدن کسی که حتی علاقه به اینکارداری خیلی بده شما چراباید اسی رودرحدگابریل گارسیا یا ویکتور هوگو ببینی مثل اینه که شمابخوای معلم بشی من بگم بروبابا تومگه مریم میرزاخانی هستی که دنبال اینکاری_طرف رونابودمیکنین با حرفاتون

فکرمیکنم‌شما هم یا کتاب خون هستی یا استعداد نویسندگی داری ولی کوبیدن کسی که حتی علاقه به اینکارداری ...

اونیکه علاقه داره از تاپیکهای جنجالی سایت ایده نمیگیره

اونیکه علاقه داره خلاقه

میره ۴ تا کتاب درست درمون مطالعه میکنه

ایشون علاقم داشته باشه صدسال سیاه نره سمتش.پون موفقتی درکار نیست!

هرچند

بیشتر شبیه تاپیکای فیک جنجالی بود

اونیکه علاقه داره از تاپیکهای جنجالی سایت ایده نمیگیرهاونیکه علاقه داره خلاقهمیره ۴ تا کتاب درست درم ...

افرین دقیقا متاسفانه اینقدر اموزش پرورش سطحی شده و امار کتابخونی پایین اومده که بچه هاییکه علاقه به نویسندگی دارن هم نهایتا مغزشون به هجویات بیشتر یاری نمیده قدیما ماها که عشق نویسندگی داشتیم حداقل با الهام از نویسنده های بزرگ‌مینوشیتم خود من یمدت تحت تاثیر پرینوش صنیعی بودم ولی اصلا حتی حالت کپی کاری هم نداشت ... این بچه هام باید کارگاها و کلاساشو برن

افرین دقیقا متاسفانه اینقدر اموزش پرورش سطحی شده و امار کتابخونی پایین اومده که بچه هاییکه علاقه به ...

نویسندگی به بیسی میخواد

یه ذهنی بی پروای خلاق

این چه سسشری بود بلغور کرد تحت عنوان رمان؟

البته ک ماسمالی کرد

وااا☹️آخه تاپیکای مادر شوهر طرفدار داشت گفتم شاید یه وقتیم واسه این بزارننه خب نرفتم ولی تلاشمو میکر ...

تو فقط میخواستی پر بازدید بشی التنکه پاک شده داری اینجوری میگی و لو دادی خودتو وگرنه به بازیت ادامه میدادی

چرا باید همچین چیزز چندشی مزخرفیو رمان کنی؟

حس میکنم میخواستی سر کارمو بزاری نگو رمان که......

درکل بابت حرص خوردنا بقیه خودتو مدیون میکنی فقط 

واقعا که😒😒😒😒

⁦→⁠_⁠→⁩