2777
2789
عنوان

نامزدم به مادرش پول تو جیبی میده😐

618 بازدید | 34 پست

وضع مالیش اوکیه ها ولی از وقتی گفت یه جوری شدم

پدرشم فوت کرده فقط خودشه با مادرش تو یه ساختمون زندگی میکنن

داشتیم شوخی میکردیم سربحث بود به شوخی ام گفت فلان قدر میدم به مامانم هرماه میگه من آشپزی میکنم واستو فلانو

به نظرتون منطقیه؟!!😐😂پسر اخه مگه به مادرش پول میده

تازه انقدرم گفته بیا طبقه بالای مادرم زندگی کنیم بعد چند وقت بریم قبول نکردم لابد میخواد بمونه که هی حواسش به مامانش باشه تک پسره که هیچی انگار خاهراشم رفتن برا خودشون این فقط باید حواسش به مامانش باشه🥲

:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتر که قبول نکردی 

از این ‌قضیه به نفع خودت استفاده کن و بگو خوشبحالم برای آشپزی و کارای خونه قراره بهم پول بدی 

آره عزیزم ، پسرا میدن یا مادرا میگیرن ، هست 

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

من باشم خوشحال میشم

چون این مسر یادگرفته باید به خانم زندگیش که تاالان مادرش بوده پول بده ازین به بعد به همسرشم میده ☺️

وضع مالیش خوبه 

مامانشم قطعا هم پدر بوده هم مادر واسشون 

دیگه به مامانش نده به کی بده

جون شوهر عمت لایک نکن🔫😐👌🏻. سعی کن وقتی با من صحبت میکنی مودب باشی🥰 چون بعدش پشیمون میشی بالام جان⛓

به نظرم همین الان به هم بزن . بخاطر خودت نه ها ، بخاطر عدم پذیرشت بابت این موضوع ، شاید بعد ازدواجم کل خرج مادرش با خودش باشه . همین الان خوب فکر کن بعدا نیای بگی حرومش باشه حق منه و این حرفا 

الحمدلله رب العالمین 

مادرشه وظیفه بهش کمک کنه

من الان همسرم تو هفت سالگی پدرش فوت کرد

مادرش بزرگشون کرد

الان خودم همیشه به همسرم میگم هوای مادرت داشته باش

بهترینا براش تهیه کن

دکتر داشته باشه خودم میبرمش 

مادرش  نور چشم همه ماست که پسرش به جای رسوند امروز همسر منه

❤️🔒