2777
2789

صبح سه چهارتا پیام درمورد صبح بخیر و اینااون بده

ظهر یه تماس پنج دیقه ای تو بگیری باهاش بیرون باشی بگه برو خونه خبر بده

دوسه تا پیام بعدش رد بدل کنید ک تو خبر دادی رسیدم

عصر رفته باشه یه شهر دیگه وسط راه بهت پیام بده که من رفتم فلان جا 

غروب بگی برگشتی بگه دارم راه میفتم 

برسه و سه چهار دقیقه تلفنی درحد اینکه رسیدم و وووو

احساس تنهایی کردنم نرماله یانه

آره 

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نرمالهولی منم همینم

نرمال اگه بود که حس تنهایی نداشتم

نباید ارتباط عمیقتری صحبت های بیشتری داشته باشیم

همه این زنگ و تماس‌ها هم عجله ای بوده طرف کار داشته

چی اره حس میکنم وقتی برای من نداره☹️

میگم به نظر من نرماله نمیدونم حقیقتا تجربه دوستی نداشتم یه راست رفتم سر متاهلی 😅

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

میگم به نظر من نرماله نمیدونم حقیقتا تجربه دوستی نداشتم یه راست رفتم سر متاهلی 😅

متاهلی همش پیش همی میدونی اخرش میاد میبینیش هرچی زنگ نزده حرف نزده پیام نداده حضوری پیشته

سنمون بالای سیاما ادم فقط با یکی توی رابطس اون یکیم توجه نکنه وقت نذارع خب چ فایده

من عقدم رابطم از این هم ک تومیگی کمتره منم دوس داشتم پیام بدیم اون از اون حرفا بزن ولی ن اهل پیام ن اهل زدن از اون صحبتا اما دیگ عادت کردم

من عقدم رابطم از این هم ک تومیگی کمتره منم دوس داشتم پیام بدیم اون از اون حرفا بزن ولی ن اهل پیام ن ...

ببین عقد هم هستی حتما زیاد میبینیش مگه ن

اینکه حضوری کم ببینیش پیامی و زنگی هم اینجوری باشه انگار کاملا تنهایی