2777
2789

وااای خدا من از هردوشون کوچیک ترم من ۱۹ سالمه یکیش ۱۱ سال ازم بزرگتره یکیش ۵ سال حالا امروز اومدن مامانمو برداشتن ۳ تایی رفتن تفریح من همش شام درست کردم درست نکنم داداشم طفلی گشنه میمونه هم از ۲ تا بچه های خواهرم مراقبت کردم یکیش ۶ سالشه یکیش نوزاده هنوز از بعد از ظهر تا حالا سه بار عوضش کردم شیرشو دادم خوابوندم الان اون یکی شروع کرده منو ببر پارک دیوونه شدم داداشمو به زور فرستادم باهاش بره پارک الانم شوهراشون اومدن واسه اونا غذا بردم الانم دارن با بابام چایی مینوشن بابامم اومده چرا نمیان چرا نمیان منم گفتم زن و دخترای توعه زنگ بزن بیان غر غر هاتون واسه منه فقط

همیشه همینن ها فقط امروز نه میان خونمون به صرف شام یا ناهار با مامانم میرن طبقه بالا اومدن پایین باید همه چی آماده باشه تازه غذای شوهرشون رو هم میبرن پرنسس ها خونه آشپزی نکنن یه وقت 

بخدا من شدم خانوم خونه مامانم و دختراش شدن دخترای من 😐😐😐الانم گفتن ۵ دقیقه دیگه میاییم زودتر بیان بچه هاشونو صاحب بشن خسته شدم اه

🧿💍اول ازتون میخوام برای رسیدن به خواسته ام دعااا کنید 🤍علی جانم عشقولی من😘😙 دختر زمستان ❄عاشق دریام عاشق آرامش دریاممم نهنگ تنها موجود مورد علاقه منه🐋عاشق قدم زدن زیر بارونم بپرم برقصم بگردم و لباسام کثیف بشه 😅دیگه عاشق گلم ذوق مرگ میشم یکی بهم گل بده 🌹از بی توجهی بدم میاد چون خیلی بهم بی توجه ایی شده تا حالا به هیچکی بی توجه ایی نکردم 🙃عاشق موهای بلندم موهای منم بلنده ولیییی دوس دارم بلند تر باشه 😅عاشقققققق نی نی ا مخصوصاااا دوقلو مخصوصا پسر دختر باشن اوخدااااا بخورمشون🥺😍۱۴۰۴ قراره بهترین سال زندگیم باشه اومدن عشقم عقدم و خیلی اتفاق هاش شاد دیگه😅زن داداشمو خیلی دوسش دارم واقعاااا لایق خوشبختی میشه دعااا کنید کار داداشم جور بشه زندگیشون قشنگ بشه🥺خواهرزاده هام عشقمن دنیامن زندگیمن دوسشون دارم عشق های خاله 😘😘😘خواهرام هم درد گرفته ها خیلی با هم خوبن من موندم وسط شون یبار نشد منو ببینن 😅🙃راستی من یه دنیای خیالی با یه خانواده خیالی و یه شوهر خیالی دارم که خیلی خر پولن🤣🤣🤣 تنها راه اتصال من به اونا فقط آهنگه 😅تنها کسی که باهاش حرف میزنم خودمم خودم هم به خودم راه حل نشون میدم و خودمم خودمو آروم میکنم 🤦‍♀️🤦‍♀️۱۴۰۴/۲/۱۹ عقد کردیم منو و علی زندگیم 😍از وقتی تو اومدی زندکی داره روی خوش خودشو بهم نشون میده 🥲انگار خدا واسه همه عذابی که کشیدم یه علی فرستاده منو زنده نگهداره 

خواهر داشتن یعنی یه مامان بیشتر داری

ولی خدا جوری زندگیمو درست کرده نه خواهری دارم نه مادری 💔

خوشبحال هر کی دارع

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

وای چه سخت

ی موقع که برنامه میزارن شما زودتر از خونه بزن بیرون بگو کار دارم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواهر داشتن یعنی یه مامان بیشتر داریولی خدا جوری زندگیمو درست کرده نه خواهری دارم نه مادری 💔خوشبحال ...

😅😅😅بخدا خسته شدم از بچه داری 

🧿💍اول ازتون میخوام برای رسیدن به خواسته ام دعااا کنید 🤍علی جانم عشقولی من😘😙 دختر زمستان ❄عاشق دریام عاشق آرامش دریاممم نهنگ تنها موجود مورد علاقه منه🐋عاشق قدم زدن زیر بارونم بپرم برقصم بگردم و لباسام کثیف بشه 😅دیگه عاشق گلم ذوق مرگ میشم یکی بهم گل بده 🌹از بی توجهی بدم میاد چون خیلی بهم بی توجه ایی شده تا حالا به هیچکی بی توجه ایی نکردم 🙃عاشق موهای بلندم موهای منم بلنده ولیییی دوس دارم بلند تر باشه 😅عاشقققققق نی نی ا مخصوصاااا دوقلو مخصوصا پسر دختر باشن اوخدااااا بخورمشون🥺😍۱۴۰۴ قراره بهترین سال زندگیم باشه اومدن عشقم عقدم و خیلی اتفاق هاش شاد دیگه😅زن داداشمو خیلی دوسش دارم واقعاااا لایق خوشبختی میشه دعااا کنید کار داداشم جور بشه زندگیشون قشنگ بشه🥺خواهرزاده هام عشقمن دنیامن زندگیمن دوسشون دارم عشق های خاله 😘😘😘خواهرام هم درد گرفته ها خیلی با هم خوبن من موندم وسط شون یبار نشد منو ببینن 😅🙃راستی من یه دنیای خیالی با یه خانواده خیالی و یه شوهر خیالی دارم که خیلی خر پولن🤣🤣🤣 تنها راه اتصال من به اونا فقط آهنگه 😅تنها کسی که باهاش حرف میزنم خودمم خودم هم به خودم راه حل نشون میدم و خودمم خودمو آروم میکنم 🤦‍♀️🤦‍♀️۱۴۰۴/۲/۱۹ عقد کردیم منو و علی زندگیم 😍از وقتی تو اومدی زندکی داره روی خوش خودشو بهم نشون میده 🥲انگار خدا واسه همه عذابی که کشیدم یه علی فرستاده منو زنده نگهداره 

نامزد کردی؟ خب میخوان زندگی یاد بگیری شاید😁

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

وای چه سختی موقع که برنامه میزارن شما زودتر از خونه بزن بیرون بگو کار دارم

جالبته اینجاست اصلا به من چیزی نمیگن دوتایی برنامه میریزن

تا بوده همین بوده از ۱۵ سالگی دارم عن بچه های اینا رو میشورم 

جالبته اینجاست اصلا به من چیزی نمیگن دوتایی برنامه میریزن

خوب تا میان کلا یه مدت برو 

اخه شماهم گناه داری 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
تا بوده همین بوده از ۱۵ سالگی دارم عن بچه های اینا رو میشورم

ی مقدار خودتو از زیر کارا بکش بیرون و قبول نکن

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

تحت تاثیر تاپیک خواهرم آشپزی بلد نیستم بودیا😂

خواهر داشتن یعنی یه مامان بیشتر داریولی خدا جوری زندگیمو درست کرده نه خواهری دارم نه مادری 💔خوشبحال ...

مثل منی من خواهر و مادر و برادر ندارم 😭

خدا نگاه نکن به جرم من نگاه بکن به کرمت              
تحت تاثیر تاپیک خواهرم آشپزی بلد نیستم بودیا😂

ن نبودم اونجا😁

تقصیر خودته 

منم عین تو واسه اینکه برادرم گشنه نمونه آشپزی میکردم بعد دیدم دارم از زندگی و پیشرفت خودم واسه اینا میزنم دیگ اینکارو نکردم برادرمم بهش فشار میومد هی ب مامانم غر میزد منم چندین بار بهش گفتم تو نباید ساکت بمونی هر مشکلی داری با مامان حل کن الانم مامان مجبور شده آشپزی میکنه توام همینکارو کن بچه هاشونم نگه ندار بگو من نمیتونم پرستار بچه شماها باشم

عزیزم ناراحت نشو ولی خاک برسره احمقت خودت چشته خورشون کردی چرااینکارارو میکنی آخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟به توچه ربطی داری آخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟چرا قبول کردی بچشونگه داری؟؟؟؟؟؟؟میکشنت اگه نگه نداری؟؟؟؟؟؟

الان توکلفت اوناییی!!!!!!!

چرا واسشون غذادرست میکنی اصلا چرا توآشپزخونه میری بخدا توعمرم یه اُملت درست نکردم بهم میگن برو فلان چیزو درست کن میگم من هنوزمجردم اگه دستام بسوزن یه زخم بشن جاشون میمونه بعدشوهرم بدش میاد

ولی من مطمئنم کارما وجود داره اون موقعی که بعدمدت ها عشق ورزیدن تو روم وایسادی و گفتی نمیخوامت فقط خدا می‌دونه چی ها کشیدم ولی غرورم اجازه نداد جلوت یه قطره اشک هم بریزم چه شب های که من از درد دلتنگی تو نخوابیدم چه روز هوایی که به خاطرت تو روی خانوادم ایستادم من به کارما اعتقاد دارم و می‌دونم یه روزی همین دردی که من کشیدم رو میکشی و اون موقع است که منو درکم می‌کنی حواستون به رفتارتون باشه ، آینده نزدیکه