2777
2789

.

INTJ هستم (معمار) ، خانم هستم ، کاربری دست سه نفره ، علاقه مند به کالبد شکافی🗿❤️ ویولن میخوام بخرم و علاقه مند به زبان اسپانیایی🇪🇦  یه روزی نابود میشم دو ساله افسرده ام و پارانوئید دارمم💔 حالم خوب نیست بده شاید برم😕

دکستر

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سریال قضاوت ..کاش میشد حافظه م پاک شه دوباره ببینمش 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

خب تکرارشو ببیندوست نداری تکرار؟

سریاله جنایی پلیسیه.. مزه ش به اینه ندونی تهش چی میشه .. می‌خوام تکرارش رو ببینم ولی دارم صبر میکنم یه چند سال ازش بگذره یه کم یادم بره دوباره ببینم مزه بده 😁🤣

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

سریاله جنایی پلیسیه.. مزه ش به اینه ندونی تهش چی میشه .. می‌خوام تکرارش رو ببینم ولی دارم صبر میکنم ...

حالا من تا ندونم ته یه فیلم چی میشه دوست ندارم ببینم،حتما قبلش باید یکی اسپویلش کنه برام

فیلم و سریالایی که دوست دارمو انقدر دیدم هر بار که میبینم اول فیلم میگه تو نمیخوای از ما بکشی بیرون؟

حالا من تا ندونم ته یه فیلم چی میشه دوست ندارم ببینم،حتما قبلش باید یکی اسپویلش کنه برامفیلم و سریال ...

ببین من در همین حد که بدونم تهش خوب تموم میشه برام کفایت می‌کنه .. وگرنه اصلا علاقه ای به اسپویل ندارمم چطور میتونی مزه ی فیلم می‌ره 😂