2777
2789
عنوان

بچه های شماهم مزخرف

206 بازدید | 20 پست

بچه های شماهم مزخرف میگن وقتی‌ جوگیر‌شدن حین بازی؟اونایی ک بچه پنج ساله شش‌ساله دارن. 

یسری‌کلمات میگه الکی‌، 

یا خدای رجب 

یا علی بسم الله

رجبتون میکنم

یا یسری‌کلمه معلوم نیس یعنی‌چی

parasoo1989@

اونا خودشون می فهمن‌چی میگن ما در جریان نیستیم

از تو فیلمای گوشی و اینستا یاد می گیرن

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اینطور که نبود 

ولی اسمی که تو بازی انتخاب میکرد خیلی سنگین و خفن بود 🥲🥲

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
اونا خودشون می فهمن‌چی میگن ما در جریان نیستیماز تو فیلمای گوشی و اینستا یاد می گیرن

گوشی و اینستا ک نمی‌بینه. اکا هرجا هرررچی بشنوه میچسبونه بهم . اطراف ندیدم اینجوری‌مزخرف بگن. گاهی خجالت میکشم

parasoo1989@
اونا خودشون می فهمن‌چی میگن ما در جریان نیستیماز تو فیلمای گوشی و اینستا یاد می گیرن

پسر عموی من فحش اختراع کرد🤐🤣نمیدونم از کی شنیده بود کودن.وسط بازی یهو به یکی گفت کلمن😁🤣

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

واای خداروشکر. من فکر میکردم این قاطی‌پاتی داره

پسرا وقتی وارد شیش سال میشن بی مزه میشن حرکات بی مزه انجام میدم کلا بی نمک میشن دندوناشون هم میفته کج و کوله میشن بر بی نمکیشون افزوده میشه

گوشی و اینستا ک نمی‌بینه. اکا هرجا هرررچی بشنوه میچسبونه بهم . اطراف ندیدم اینجوری‌مزخرف بگن. گاهی خ ...

عادیه این چیزا

بعضی هاشون یکسری کلمات میگن اصلا هیچ جوره معنا و مفهوم ندارن😂

در یکسری موارد این رفتار ها تا بزرگسالی میمونه مث من و ارشد باشگاهمون که اکثر وقتا با زبان هآآآآآآ صحبت میکنیم و ققط خودمون میفهمیم🤣🤣

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩