2777
2789
سلام من بهداشت عمومی خوندم ولی اطلاع ندارم حقوق طرح چقدره من خودم رفتم مراقب سلامت مدرسه ها شدم

من ترم ۶ ام ،دو دلم ک برم وزارت بهداشت یا مربی بهداشت بشم ،جسارتا حقوق شما چقده؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام من بهداشت عمومی خوندم ولی اطلاع ندارم حقوق طرح چقدره من خودم رفتم مراقب سلامت مدرسه ها شدم

استخدام رسمی شدین؟شغلتون سخته؟هرروز هفته میرید مدرسه؟

من ترم ۶ ام ،دو دلم ک برم وزارت بهداشت یا مربی بهداشت بشم ،جسارتا حقوق شما چقده؟

ببین من خودمم دودل بودم توی مدرسه کار سبکتره ، تایم کاری کمتره ،  تعطیلات ، تعطیل هستی  منظورم ایام عید و تابستونه.....من حکمم ۱۶ تومنه و....

کمتر از وزارت بهداشت حقوقش هست ولی بخوای روی ساعت هایی که کار میکنی حساب کنی ، آموزش و پرورش خیلی خوب حقوق میده

ببین من خودمم دودل بودم توی مدرسه کار سبکتره ، تایم کاری کمتره ، تعطیلات ، تعطیل هستی منظورم ایام ...

اهان حتما سابقتون خیلی بالاست ،،،مثلا چقد اختلاف داره حقوقشون؟

نه ۳ سال سابقه دارمنمیدونم دقیقا ولی خب تابم کاری شون بیشتره قطعا حقوقشون رو ۱۷ ۱۸ باید باشه دبگه

عالیه پس با این شرایط ،سه ماه تابستون ک نمیرید مدرسه از حقوقتون کم نمیشه؟

سلام عزیزم منم رشتم بهداشته

میخواستم بپرسم باید ازمون داد برای مراقب سلامت مدرسه شدن؟

نه ۳ سال سابقه دارمنمیدونم دقیقا ولی خب تابم کاری شون بیشتره قطعا حقوقشون رو ۱۷ ۱۸ باید باشه دبگه

آهان

شما سه سال سابقه دارید

ببخشید افزایش حقوق مثل بقیه دبیران و آموزگاران هست؟

یک مربی بهداشت با هر مقدار سابقه کاری که داره،حقوقش مشابه دبیر یا آموزگار با همون میزان سابقه کاری هست؟؟