2777
2789
عنوان

کسی هست هم تجربه فاصله سنی کم بچه رو داشته باشه هم فاصله سنی زیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای میام اینجاافسردگی میگیرم. آخه اصلا پسرم باکوچیکه بازی نمیکنه خودم ازاول باید بچه داری رو دوره شو ...

ببین چرا فکر میکنی، شرایط دیگه ای بود برات راحتتر بود.

الان این شرایط هست.

باید باهاش کنار بیای.

من که الان دختر دومم نوزاد، خیلی وقتا میگم وای از اول، فلان کار و ... رو باید انجام بدم. بعد میگم خوب همون لذتها رو هم از اول تکرار میکنم ، مگه بد میشه.

الان نه ولی وقتی کوچیکه عقل رس بشه، بازی میکنن، مخصوصا وقتی هم جنس هستن

فاصله سنی کم خیلی خوبه من باخواهرم پنج سال تفاوت سنی داریم خیلی جنگ و دعوا و آشتی و بازی داشتیم باهم پیشنهاد میکنم فاصله سنی کم رو

با داداشم ۱۰سال فاصله سنی دارم و خیلی بده اصلا نمیتونیم هیچکدوممون فکراو شیطنتاشو درک کنیم

یه‌رنابسپاراز‌ بدبخت‌ که‌‌ مهار‌کننده‌ حروم‌لقمه سدآرزوهای کوچیک وخوشگلش شده❤️😕

5 سال ک زیاده منطورمو دوسال یکسال هست

آره میگم دیگه وقتی پنج سال تفاوت انقدر خوب گذشت حتما یکی دوسال خیلی قشنگ تره باهم بزرگ میشن و بجث حسودیم دیگه اصلا به میون نمیاد

یه‌رنابسپاراز‌ بدبخت‌ که‌‌ مهار‌کننده‌ حروم‌لقمه سدآرزوهای کوچیک وخوشگلش شده❤️😕

5 سال ک زیاده منطورمو دوسال یکسال هست

ببین کلا اونجوریم بود، میگفتی، وای دور از جون پدرم دراومد، خیلی سخت بود، کمکی نداشتم و ...

در کل در هر شرایطی بزرگ میشن، مهم اینه از داشتنشون لذت ببری.

این دیگه هنر خودته، از داشتن دو تا دسته گل لذت ببر، دیگه کوچیکی بچه هات تکرار نمیشه

ببین کلا اونجوریم بود، میگفتی، وای دور از جون پدرم دراومد، خیلی سخت بود، کمکی نداشتم و ...در کل در ه ...

آره خوب فهمیدی من درهرصورت فقط بدبختیامومیبینم. ممنون ک حالموخوب کردی

من بچه اولو دومم دوسال فاصله دارن به معنای واقعی کلمه پدرم در اومد الان سومیو باردارم بچه هام پنج سالو هفت سالن از حالا مطمعنم کارم راحتتره چون حداقل تو سنین زبون ادمیزادو بکن نکن حالیشونه

ببین اصلا نمیشه بر اساس حرف کسی تصمیم گیری کرد تو باید شرایط خودت رفتار بچه هات اینکه آیا مهربون ترن کنار میان با بچه های دیگه رو چک کنی

و مهم ترین موضوع کمکی داری نداری

من خودم اگر برگردم عقب هررگزززز هرررگزز با اختلاف کم بچه نمیارم

چرا چون شاغلم تو شهر غریبم کمکی ندارم

بچه اولم حالا من موقعی که باردار شدم خیلی کوچیک بود خشمش و اینا شاید بخاطر همون بود

ولی خب جز بچه های خیلی آوم و حرف گوش کن تا همون 18 ماهگیش که من باردار بشم هم نبود لجبازیش و رو کرده بود

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم