2777
2789
عنوان

من خجالت میکشم بگم که 💔😔💔

461 بازدید | 46 پست

با این که ۲۳ سالمه هنوز گواهی نامه ندارم 

با این که ۲۳ سالمه زبانم افتضاحه و سوادم تو این زمینه کمه 

با این که ۲۳ سالمه اما هنوز کنکور میدم و رتبم بالای ۸۰ هزار منطقه هست 

خجالت میکشم که بگم بلد نیستم ارایش کنم بلد نیستم غذا درست کنم 

حتی خجالت میکشم بگم که بچه طلاقم و جایی رو ندارم برم و مهمونی و..... رفته جز خیالاتم 

و حتی معنی شکست عشقی رو با تمام وجودم احساس کردم عاشق پسر عموم بودم و چون پزشکه و مادرش عروس دکتر میخواست مجبور شدم رابطه رو تموم کنم و تا اخر عمرم تنها بمونم 

من خجالت میکشم بگم که بهم در کودکی تجاوز شده و احساس خوبی نسبت به خودم ندارم 

درسته ۲۳ سالمه اما شغلی ندارم و حتی اجازه کار کردنم ندارم 

من خجالت میکشم بگم که بی هدفم و روزام دارن همین جوری میرن 

شاید باورتون نشه اما ۴۵ روزه حتی تا سر کوچه هم نرفتم و خیابون های شهرمو یادم رفته 

۲۳ سالمه و هزززاااررررر ارزو و هدف دارم ولی خودم تنهایی از پسشون بر نمیام 

من خجالت میکشم بگم که بشدت خیال پردازم و زندگی خیالی دارم 

اگه ازت بخوام مثل یه دوست منو نصیحت کنی و حتی بهم بگی چکار کنم که خودمو نجات بدم 

چه حرفی بهم میزنی ؟

سنی نداری میتونی همش انجام بدی انقد احساس بدبخت بودن نکن 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از یه جایی شروع کن یه کاریو استارت بزن مهم نیست چی فقطانجام بده 

منتظر معجزه یا کسی که بیاد کمکت کنه نباش

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

از الان بگو خریدن نون کلا با من باشه

و به خودت بگو خیلیا از تو بدترن اما نا امید نشدن

و کلاس زبان میتونی بری ؟

گواهینامه چرا نگرفتی ؟

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

از یه جایی شروع کن یه کاریو استارت بزن مهم نیست چی فقطانجام بده منتظر معجزه یا کسی که بیاد کمکت کنه ...

میخوام ولی نمیتونم 

نمیدونم از کجا شروع کنم 

سنم بالاست واسه انجام یکسری کارا

اگه بخوام چیزی بهت بگم اینه برو تو مسیر خودشناسی تا بفهمی باید بری تو چه شغلی تا موفق بشی اعتماد به نفست بشدت بالا میره مستقل میشی از همه نظر خواهان داری گل دختر تو هیچ وقت تنها نیستی خواستی شروع کنی در خدمتم 💞

هنوز سنی نداری،از الان شروع کن به آرزوهات برسی،خوشبختی و خوشحالیتو به هیچ آدمی گره نزن،برای خودت زندگی کن،هر کاری که فکر میکنی تأثیر مثبت داره تو حالت انجام بده

تو چه قشنگی😍...