2777
2789
عنوان

من خجالت میکشم بگم که 💔😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 46 پست
شما فکر کن چون بچه طلاقم

بچه طلاق مگه چشه ؟

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نشسته خیالپردازی میکنم چندین ساله که اینجوریم حالا شدیدتر شده

تا حالا تنها زندگی کردی؟

یکیو میشناسم که بشدت شبیهته همسنتم هست 

ببین خیلی شبیهته خیلی 

اون الان کار میکنه ولی زندگی تقریبا سختیم داره یادمه از ۱۴ ۱۵ سالگی واسه اینکه کار نداشت خیلی حالش بد بود خیلیم کاری بود اگه کار بود حتما انجام میداد خیلیم با محبت بود ولی همیشه اطرافیانش این خوب بودنشو نمیدیدن بجاش حالشو میگرفتن

محیط کوچیکه از حس ترحم متنفرم از اینکه با انگشت نشونم بدن بدم میاد تازه باید مراقب مادربزرگمم باشم

خودت فکر میکنی نشونت میدن کسی کاریت نداره

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

تا حالا تنها زندگی کردی؟یکیو میشناسم که بشدت شبیهته همسنتم هست ببین خیلی شبیهته خیلی اون الان کار می ...

تنها نه 

با مادربزرگم زندگی میکنم 

اونم کسی رو نداره 

بزرگ شده کویته 

همه فامیلاش انگلیس و..... هستن 

اونم تنهاست 

اما زیادم حرف نمیزنه و مریضه

برو مسجد محلتون...ثبت نام کن..‌هم دوست پیدا میکنی...هم مشاوره میگیری هم روحیات تغییر میکنه

خونمون کناره مسجده اما تا حالا ندیدم جز چارتا پیرزن یا پیرمرد کسی بیاد بره مسجد 

بچه بودم خودمم میرفتم اما همچین چیزی نداشت

چرا فکر نمیکنم من تو دوغ ترش هم مشخصم

خودت سالمی فقط فکرتو درست کن

چطوری ؟

همه عیبهایی که روی خودت گذوشتیو بردار