2777
2789

فرض کنید از کودکی این فرد ینی برادر یا خواهرتون میبود 

تمام دوران کودکی و نوجوانی و جوانی همراه با درددد

هرچی بزرگتر میشد سخت تر 

سفر و تفریح و مهمونی سخت تر 

در اووج اتفاقات خوب زندگیتون یه بغض یه یه زهرمار ته گلوتون 

حتی اگر ازدواج میکردین وظیفه مسیولیتش حداقل یک هفته ده روز در ماه با شما میبود 

یه فرد با محدودیت های شدیددد و معلولیت شدید 

اره ؟ حستون چی بود ؟ 

من این درد رو دارم یجور شکنجه کردن در تمام مدت عمر هست 

پس اگه فرزندی بیمار یا معلول دارید بچه دیگه نیارید 

چون اوون مسیول نیست 

با اینکارتون یه فردی رو به دنیا میارید که هر روزش میمیره و زنده میشه 😔

هرچه دارم از مادرم دارم جانم فدای اوو❤️❤️ متاهل

نمیشه به بهزیستی بسپری

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال 🌹یه جاهایی اشتباه کردی چون برات لازم بود، یه روزایی اعتماد کردی و ضربه خوردی چون باید درس میگرفتی، یه موقع هایی در روابط سمی و نامناسب وارد شدی و دلت شکست چون نیاز به تجربه داشتی... ولی نباید خودتو به خاطرش سرزنش کنی؛ چون تمام اشتباهات بخشی از مراحل رشد تو بوده! مراحلی که باید ازشون عبور کنی تا گوهر وجودیت رشد کنه و به کسی که میخوای و واقعا باید باشی تبدیل بشی. پس لطفا خودتو سرزنش نکن چون تو با اشتباهاتت تعریف نمیشی و تمام این مسیر بخشی از مراحل رشد و تکامل توعه تا خودتو بشناسی و بدونی از زندگیت چی میخوای... پس سخت نگیر رفیق، قدرِ خودت و لحظات زیبای زندگی رو بدون و ازش لذت ببر♥️

دوست که نداشتم ولی اگر اتفاق می افتاد می پذیرفتم 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعا هیچکس همچین چیزیو دوس نداره

چرا مسئولیتش با شما باشه

پس پدرمادرت چیکار میکنن؟

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

بله درکت میکنم خیلی سخته .حالا فرزند خودته یا اعضای خانوادته

برادرم خودم که دچار تروما هستم و با شرط اینکه هرگز مادر نشم ازدواج کردم 

من فکرش کردم چون دوستم ۱۷ ساله فرزند معلول داره، خیییلی شرایط سخت و طاقت فرساییه

خیلیییییییییی  بی نهایت 

تو ایران که بدتر 🫠🫠

برادرم خودم که دچار تروما هستم و با شرط اینکه هرگز مادر نشم ازدواج کردم

بله میدونم خیلی سخته چون بقیه ی اعضای خانواده هم بیمار میشن افسرده میشن ولی خب چکار میشه کرد .ولی من ازدواج کردم و بچه هم دارم

من با افتخار نوکری شو میکردم حتی باشه بهترین خاطره های دو نفر می ساختم شده تو یه اتاق

خب اوونکه اره هم خون عزیزترینه 

ولی زندگی جهنم میشه در حرف ساده اس