2777
2789
عنوان

خانومای با سیاست

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 55 پست
نمیتونم مال من داد بزنم فحش بدم توهین کنم فقط میگه بس کن لطفا همین

چ‌ پسر خوبی

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

چ‌ پسر خوبی

فقط برا من اینجوریه هااا بقیه نه 

ولی لطفا یه چیزی بگید به خودم بیام

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط برا من اینجوریه هااا بقیه نه ولی لطفا یه چیزی بگید به خودم بیام

ی وقتی میبنی ب خودت میای دیگه برا تو هم اینجوز نیس

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

ب قول خودت باشه باشه جمع کن خودتووووو😏😏😏

والا دیگه خجالت میکشم 

یه چیزی بگو آدم شم😂😭😭

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر

ی وقتی میبنی ب خودت میای دیگه برا تو هم اینجوز نیس

نه عزیزم هیچ وقت این اتفاق نمیفته طرف مقابلمو میشناسم 

به قول خودش در حد پرستیدن دوسم داره 

نه عزیزم هیچ وقت این اتفاق نمیفته طرف مقابلمو میشناسم به قول خودش در حد پرستیدن دوسم داره

حالا از من گفتن بود ادم تا اخر عمر ک‌چیز بد تحمل نمیکنه

حالا از من گفتن بود ادم تا اخر عمر ک‌چیز بد تحمل نمیکنه

درست میگی 

سعی میکنم دیگه خودمو کنترل کنم 

طفلی اون روز میگه موقع پریودی خشن میشی 🥺😭

اگه یبار دیگه بهش توهین کنی باهات کات میکنم این دوستی چندماه رو تموم میکنم بعدش افسرده میشی ( ن که ...

خیلی تاثیر گذار بود 

فکر میکنی مهم نیس؟ 

تنها کسی که تو سایت دوسشون دارم تو و کاربر پسر فندوقیم هست 🐰

خدا نکشتت 😂😂😂دیگه دارم خجالت میکشم نامزدم عاقل بالغ من توهین میکنم وقتی موقع پی ام اس یا پریودیم ...

بابا این چیه مد شده تو رو خدا کم تلقین کنید پریود هم یه مرحله از زندگیه و ما بهش عادت کردیم دیگه کم به بهانه دوره فلان گند بزنید به اخلاقتون

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
بابا این چیه مد شده تو رو خدا کم تلقین کنید پریود هم یه مرحله از زندگیه و ما بهش عادت کردیم دیگه کم ...

درسته عادت کردیم ولی به هر حال اون دوران من پرخاشگر و عصبی میشم 

یکم دعوام کنید به خودم بیام

به عنوان کسی که بعضی وقتا یه چیزایی میگم که از دستم فقط نفس عمیق میکشه چیزی ندارم بگم سیسی😭😂

دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️ ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)
به عنوان کسی که بعضی وقتا یه چیزایی میگم که از دستم فقط نفس عمیق میکشه چیزی ندارم بگم سیسی😭😂

یکم دعوام کنید لطفا به خودم بیام 

یکم دعوام کنید لطفا به خودم بیام

اگه میتونستم خودمو دعوا میکردم ولی نکن گناه داره😭😂

دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️ ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)