2777
2789
عنوان

مامانای کلاس اول

125 بازدید | 25 پست

سلام 

بچه هاتون که مهر میرن کلاس اول چیا بلدن ؟

مثلا میتونن بخونن یا بنویسن ؟جمع و تفریق بلدن؟

چه فیلم آموزشی تو تابستون باهاش پیش برم که بچم از بقیه بچه ها عقب نباشه آخه پیش نرفته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ای که هنوز مدرسه نرفته برا چی باید خواندن و نوشتن جمع و تفریق بلد باشه تازه بره مدرسه تا یک ماه صدا کشی و نحوه درست نوشتن بعد خوندن

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

من آبجیم میره اول، یه چیزایی بلده بنویسه در حد حروف الفبا و آب و بابا و...

اعداد و تا 100 بلده

من خودم وقتی میخواستم برم کلاس اول کامل خوندن و نوشتن بلد بودمم خیلی علاقه داشتمممم یادش بخیرر

اللهم عجل لولیک الفرج✨

میتونه بنویسه؟ پسرم پارسال اول بود. یه مقدار کم بلد بود بخونه. ولی تقریبا همه‌ی حروفو یاد گرفته بود. ...

کلاس اول نمیره هنوز مهر میره

یعنی قبل مدرسه رفتن بلد بود ؟؟آفرین

وقتی مهرمیخادبره کلاس اول چجوری بایدنوشتن یاخوندن بلدباشه؟ 

حروفو فقط اول وآخرشوکه توپش دبستانی باهاشون کارکردن بزور بلده عددم بلده دست ورزیم معلمشون از همین الان توگروه گفته باهاشون کارکنین

بی شک باران زیباترین نعمت خداست
فکر میکنم بهترین جواب این سوال رو باید از یه معلم پایه اول بپرسید

هر کدوم یه چیز میگن 

یکی گفت که بچه تو کلاسش همه چی بلد بود الان بچه بلد نباشه اعتماد به نفسش رو از دست میده 

یکی میگفت نباید کار کنی چون تو یاد گیری سر کلاس دردسر میشه 

بچه ای که هنوز مدرسه نرفته برا چی باید خواندن و نوشتن جمع و تفریق بلد باشه تازه بره مدرسه تا یک ماه ...

نمی دونم استرس دارم یبار طفلک بره مدرسه بقیه اذیتش کنن یا معلم یه چیز بگه اعتماد به نفس نداشته نابود بشه

هر کدوم یه چیز میگن یکی گفت که بچه تو کلاسش همه چی بلد بود الان بچه بلد نباشه اعتماد به نفسش رو از د ...

بنظرم می‌تونید از خانم روحی بپرسید 

و اینکه توی پیجشون مطالب خوبی برای کلاس اول گذاشتن کم کم کار کنید باهاش

معجزه کن صبر مرا 
نمی دونم استرس دارم یبار طفلک بره مدرسه بقیه اذیتش کنن یا معلم یه چیز بگه اعتماد به نفس نداشته نابود ...

نه بابا اصلا همچین فضایی وجود نداره

بعد از دبستان یا نهایتا پنجم شیشم بچه ها دنبال رقابتن

اللهم عجل لولیک الفرج✨

وقتی مهرمیخادبره کلاس اول چجوری بایدنوشتن یاخوندن بلدباشه؟ حروفو فقط اول وآخرشوکه توپش دبستانی باهاش ...

منم سعی کردم باهاش کار کنم ولی نمیدونستم تا چه حد خوبه یبار از بقیه عقب نباشه

بعضیا آخه قبل مدرسه بلدن بخونن و بنویسن اما من خودمم دوس نداشتم گفتم این همه عجله چرا 

ولی خب گفتم شاید فکرم غلط باش