2777
2789

تا میام میشینم یهو تکون میخوره اینقدر ضربه میزنه شوکه میشم 😂😂😂 کسی پیشم نشسته باشه هم میبینه دیشب نصف شب پاشدم از خواب میخواستم برم سرویس دیدم داره تکون میخوره میگم شبا هم بیداره😐😐😐 ۲۲ هفته ام بنظرتون نشونه اینه دنیا بیاد خیلی شیطونه یا ربطی نداره 🤔🤔🤔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خوراکت دقت کن. حواست باشه نفاخ نخوری که بعد دنیا اومدنش گیر کولیکی. 

یاد پسر بزرگم افتادم. توی بارداری عین یه احمق می‌نشستم حبوبات می‌خوردم. اطرافیان هم یه کدوم عقلشون نرسید بگن نخور بچه اذیت میشه. یادمه اواخر بارداری باقلا میخوردم بعد طفل معصوم خیلی تکون میخورد. دوستی شکممو میگرفتم تا آروم بشه. همونجا مادرم کنارم نشسته بود. خواهرشوهرم که مثلا پرستاره و سنش از مادرمم بیشتره نشسته بود. مادرشوهرم که یه آدم قدیمیه هم نشسته بود. یه نفر نگفت نخور بچه اذیت میشه. وای بعد تولدش داغون شدم تا کولیک گذشت. برعکس پسر دومم لب به نفاخ نزدم. اصلا کولیک نداشت. 

اطلاعی ندارم ولی به نظرم بچه ات خیلی شیرینه😂😍😍

فداتشم اینقدر خوش قلبی 😍😍😍دیشب از خواب بیدار شدم دیدم تکون میخوره دستم گذاشتم رو شکمم گفتم الان وقت خوابه نه بازی🤣🤣