2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همسرم از مجردی خونه داشت بعد ازدواج ماشین و اون خونه رو‌ فروختیم یه خونه بهتر تو منطقه خوب خریدیم  بعد دوسه ماه هم دوباره ماشین گرفتیم 

الانم میخوایم خونمون عوض کنیم بزرگ تر کنیم دوباره میخوایم خونه رو بفروشیم پول بزاریم روش یه خونه بزرگ تر بگیریم 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

مجردی همسرم خریده بود.. 

زمین خریده بیرون شهر، 5سال بعد 2برابر شده فروخته.. 

وام برداشته و 1واحد خریده.. بعدم وامو پرداخت کرده.. 

ان‌شاءالله بزودی خونه دار بشی جانم❤️

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️

ی زمین خریدیم با کسی شراکتی که هزینه ش نصف باشه و بعد با وام و فروش طلا و ... دو واحد ساختیم و الان یک ساله که اومدم خونه خودم و هنوز داریم قسط هاشو ميديم 

ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت   جایت همیشه در دل من درد می کند 💔    
مجردی همسرم خریده بود.. زمین خریده بیرون شهر، 5سال بعد 2برابر شده فروخته.. وام برداشته و 1واحد خریده ...

ممنونم عزیزم. متاسفانه شوهر من نمیتونه ریسک کنه چیزی بخره.میگم زمین بخریم میگه نه ریسکه.میگم فلان کارو کنیم میگه نه. انتظار داره یکی پیدا بشه پنج میلیارد بهش پول بده بگه بیا برو بهترین خونه رو بخر. خب نمیشه که.ادم باید از کم شروع کنه.

ما یه پولی داشتیم. بعد رفتیم از بانک مسکن وام مسکن گرفتیم و خونه خریدیم. 

شما هم اگه یه خونه در حد توانتون پیدا کنید. بعد برید و از بانک مسکن درخواست وام بدید. اونا یه وامی بهتون میدن و خونه میره تو رهن بانک. بعدش اون خونه رو بدید رهن همون موقع و پولشو بزارید روی پول وام مسکن و بدید به فروشنده ملک. اینجوری خونه دار میشید. اگه تو شهرای کوچیک هستید، راحت تر میتونید خونه بخرید

ممنونم عزیزم. متاسفانه شوهر من نمیتونه ریسک کنه چیزی بخره.میگم زمین بخریم میگه نه ریسکه.میگم فلان کا ...

آدم گاهی باید ریسک کنه.. 

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️

۳ سال مستاجر بودیم کمکم پول جمع کردیم و با فروش طلا یه خونه ۱۵ سال ساخت ۶۰ متری خریدیم البته ویلایی بود و حیاط دار 

چند سال توش زندگی کردیم و با پس انداز و فروش طلا تونستیم تو حیاطش یه خونه آپارتمانی یه طبقه برای خودمون بسازیم و خونه قبلی هم تخریب کردیم و شد، حیاط پشتی خونه فعلی 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز