2777
2789
عنوان

ای کاش خاستگار نباشن

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 23 پست
مامانم اوکی نیست اتفاقا خیلی دوس داره ک شوهر کنم هردفعه ک خاستگار اومده خیلی اذیتم کرده میگه باید قب ...

درکت میکنم منم چقدر شرایط شما رو داشتم اگه کسی زنگ میزد به بابام کلی نذر میکردم خاستگار نباشه چون قبول نمیکردن خانوادم که بگم نه کلی گریه و جنگ اعصاب داشتم اون دوران

مهم دله وگرنه چشم هر روز یکی بهترشو میبینه

درکت میکنم منم چقدر شرایط شما رو داشتم اگه کسی زنگ میزد به بابام کلی نذر میکردم خاستگار نباشه چون قب ...

دقیقا حالا امیدوارم اینا همینجوری اومده باشن🥲 میوهم خوردن چرا نمیرن پسسس

کاربری دست دوتا رفیقع👭🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا حالا امیدوارم اینا همینجوری اومده باشن🥲 میوهم خوردن چرا نمیرن پسسس

میرن فقط‌ تا اون جایی که میتونی نرو جلو چشمشون من از اون دوران گذشتم و الان نامزد دارم ولی یادم میوفته دلم میگیره 

میرن فقط‌ تا اون جایی که میتونی نرو جلو چشمشون من از اون دوران گذشتم و الان نامزد دارم ولی یادم میوف ...

فقط اول اومدن رفتم پیششون نشستم دیگ نرفتم فقط براشون چای و میوه بردم هنوزممم نرفتن نکنه برا شام بمونن

کاربری دست دوتا رفیقع👭🏻

فقط اول اومدن رفتم پیششون نشستم دیگ نرفتم فقط براشون چای و میوه بردم هنوزممم نرفتن نکنه برا شام بمون ...

نه عزیزم میرن دیگه مطمئن شدی خاستگار نیستن خبرم کن خیالم راحت شه برات چهار قل میخونم انشالله هر چی که میخوای بشه و حال دلت خوب باشه

نه عزیزم میرن دیگه مطمئن شدی خاستگار نیستن خبرم کن خیالم راحت شه برات چهار قل میخونم انشالله هر چی ک ...

وای مامانم داره تمام بدبختیاشو براشون تعریف میکنه😐😂

کاربری دست دوتا رفیقع👭🏻

نه عزیزم میرن دیگه مطمئن شدی خاستگار نیستن خبرم کن خیالم راحت شه برات چهار قل میخونم انشالله هر چی ک ...

الان رفتن حرفی ک از خاستگاری اینا نزدن‌ خدا بخاد همینجوری اومده بودن

کاربری دست دوتا رفیقع👭🏻