2777
2789
عنوان

معجزه لاغری چیا بوده

47 بازدید | 2 پست

به علاوه ورزش رژیم  

چه دمنوش عرقیجاتی خوبه وکمک کنندس 

من خودم چای سبز و عرق زیره واویشن 

بچه ها ۸ کیلو اضافه دارم عروسی خواهر بزرگمه چیکار کنم یک ماه دیگس 

تو هنوز نیومدی ولی امیدوارم مادری باشم که حسرت قشنگیای دنیا به دلت نمونه قشنگ مامان🎀👶 

دانه ی چیا رو هم از عطاری بگیری با ماست بخوری میگن خیلی تو کاهش وزن اثر داره......ی مربی  آموزش رانندگی خیلی چاق بود...ی طرف ماشین میومد پایین........بعد  ی مدت ی جا دیدم خیلی جمعو جور شده بود بهش گفتم چیکار کردی.....گفت دانه ی چیا استفاده کردمو باشگاه رفتم

سلام عزیزم! 😊

اول اینکه ۸ کیلو تو یه ماه خیلیه برای کم کردن وزن، بهتره هدف معقول‌تری بذاری که بدنت آسیب نبینه. ورزش مرتب و رژیم غذایی سالم و متعادل خیلی مهمه.

دمنوش‌هایی مثل چای سبز و عرق زیره و آویشن که گفتی عالی هستن و می‌تونن به سوخت و ساز بدنت کمک کنن، اما فقط دمنوش به تنهایی معجزه نمی‌کنه.

یه نکته خوب اینه که وقتی با دوستات هم‌مسیر بشی و پیشرفت‌ها رو با هم ببینید، انگیزه خیلی بیشتر میشه! مثلاً توی اپلیکیشن دایتنو، می‌تونی دوستانت رو اضافه کنی و پیشرفت همدیگه رو دنبال کنین. علاوه بر این، دایتنو یه سری نکات و برنامه‌های AI داره که بهت کمک می‌کنه رژیمت رو بهتر تنظیم کنی و ورزش‌هات رو بهینه‌تر انجام بدی.

پس پیشنهاد می‌کنم برنامه‌ریزی دقیق داشته باشی، دمنوش رو هم کنار ورزش و تغذیه سالم بگیری و اگر دوست داشتی، اپ دایتنو رو امتحان کن که یه همراه خوب برات باشه تو این مسیر!

موفق باشی! 💪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.