2777
2789
عنوان

معجزه لاغری چیا بوده

47 بازدید | 2 پست

به علاوه ورزش رژیم  

چه دمنوش عرقیجاتی خوبه وکمک کنندس 

من خودم چای سبز و عرق زیره واویشن 

بچه ها ۸ کیلو اضافه دارم عروسی خواهر بزرگمه چیکار کنم یک ماه دیگس 

تو هنوز نیومدی ولی امیدوارم مادری باشم که حسرت قشنگیای دنیا به دلت نمونه قشنگ مامان🎀👶 

دانه ی چیا رو هم از عطاری بگیری با ماست بخوری میگن خیلی تو کاهش وزن اثر داره......ی مربی  آموزش رانندگی خیلی چاق بود...ی طرف ماشین میومد پایین........بعد  ی مدت ی جا دیدم خیلی جمعو جور شده بود بهش گفتم چیکار کردی.....گفت دانه ی چیا استفاده کردمو باشگاه رفتم

سلام عزیزم! 😊

اول اینکه ۸ کیلو تو یه ماه خیلیه برای کم کردن وزن، بهتره هدف معقول‌تری بذاری که بدنت آسیب نبینه. ورزش مرتب و رژیم غذایی سالم و متعادل خیلی مهمه.

دمنوش‌هایی مثل چای سبز و عرق زیره و آویشن که گفتی عالی هستن و می‌تونن به سوخت و ساز بدنت کمک کنن، اما فقط دمنوش به تنهایی معجزه نمی‌کنه.

یه نکته خوب اینه که وقتی با دوستات هم‌مسیر بشی و پیشرفت‌ها رو با هم ببینید، انگیزه خیلی بیشتر میشه! مثلاً توی اپلیکیشن دایتنو، می‌تونی دوستانت رو اضافه کنی و پیشرفت همدیگه رو دنبال کنین. علاوه بر این، دایتنو یه سری نکات و برنامه‌های AI داره که بهت کمک می‌کنه رژیمت رو بهتر تنظیم کنی و ورزش‌هات رو بهینه‌تر انجام بدی.

پس پیشنهاد می‌کنم برنامه‌ریزی دقیق داشته باشی، دمنوش رو هم کنار ورزش و تغذیه سالم بگیری و اگر دوست داشتی، اپ دایتنو رو امتحان کن که یه همراه خوب برات باشه تو این مسیر!

موفق باشی! 💪

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.