2777
2789
عنوان

همسر دهن بين

| مشاهده متن کامل بحث + 1451 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا کمتر میشه ولی درمان قطعی نداره بعضی روزا هم مریضیشون عود میکنه 😂😂😂خلاصه هروقت خواستم مثل خانو ...

بعضي وقتا بعضي وقتا كه خيلي كم محلي علنيه و قبلشم گفتم و يادش بوده باهاشون كمتر حرف زده ولي خب درنهايت تمام كاراشون يادش ميره

بعضي وقتا بعضي وقتا كه خيلي كم محلي علنيه و قبلشم گفتم و يادش بوده باهاشون كمتر حرف زده ولي خب درنها ...

تاحدودی طبیعیه،توهم ندیدشون بگیربه همسرتم زیادگیرنده 

فکرتومشغول چیزای بهترکن

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

بعضي وقتا بعضي وقتا كه خيلي كم محلي علنيه و قبلشم گفتم و يادش بوده باهاشون كمتر حرف زده ولي خب درنها ...

ب من که میرسه اشتباه کوچیک چن قرن پیش من و هم یادشه اما کثافت کاری های مامانشو یا یادش نمیاد یا پای مهربونیش میذاره😨😨😨

تاحدودی طبیعیه،توهم ندیدشون بگیربه همسرتم زیادگیرنده  فکرتومشغول چیزای بهترکن

اخه فكرمو مشغول چي كنم؟ من واقعا با اين كاراش دارم به اين نتيجه ميرسم كه اولويت اولش خواهران اونارو دوس داره ن زنشو

واقعا خدا ازشون نگذره كه انقد بغل گوشش ميخونن كه داداش بايد هواي خواهراشو داشته باشه

ولي برادرشوهراي ديگم واااقعا طرفداره زنشوونن اصلا خواهرا از چشمشون افتادن ولي اين شوهر عتيقه من

شانس منه ديكه

ب من که میرسه اشتباه کوچیک چن قرن پیش من و هم یادشه اما کثافت کاری های مامانشو یا یادش نمیاد یا پای ...

يبار همگي خونه پدرم دعوت بودن بعد خواهرشوهر من ب من وااااقعا كم محلي ميكرد بدون دليل بخدا.جوري كه صداشم ميكردم نگام نميكرد و جواب نميداد من ب شوهرم گفتم چرا داره اينجوري ميكنه خجالتم نميكشه اومده مهموني تازه قيافهه ام گرفته

انگار بعدا رفته به خواهرش گفته ك جريان چي بوده ك محل نميدادي اونم كه دروغگويي و از كاه كوه ساختن تخصصشه بعدا شوهرم ومد بهم گف پس كرم از تو بوده  

يبار همگي خونه پدرم دعوت بودن بعد خواهرشوهر من ب من وااااقعا كم محلي ميكرد بدون دليل بخدا.جوري كه صد ...

آره بگو همیشه کرم از ماست اونا قدیسه هستن😨😨😨ی حرفی و بهت بگم قلبت درد میگیره من وقتایی که خواهرشوهرم میادخونه مادرشوهرم میرم میبینمش بدم میادازشون ولی چاره نیست همیشه کیفشو کنار خودش نگه میداره انگار میخوان بدزدن😨😨😨چن وقتیه میبینم همش اینکارو میکنع😯😯انگار مثلا اون شاهزادس من گدا😔😔😔این کارشو پیش هیچ کس نگفتم ب خدا وادارش کردم

بعد اين خواهرشوهرم خيلي جالبه برام نماز صبحشم قضا نميشه.ي تارموش پيدا نيس ولي از زيراب زدن و بدگويي و تهمت و حسادت ماشششالا چيزي كم نداره. ولي چيكار داري بيا ثابت كن ب شوهر كم عقل من

بخدا داره از شوهرمم بدم مياد ديگه