2777
2789
عنوان

با خانواده شوهرم یه ماهه قهرم(لطفا خانوما متاهل بیان تاپیک نظر بدن)

| مشاهده متن کامل بحث + 1279 بازدید | 71 پست

عزیزم یه قلمش فرق گذوشتن بین عروسا گفتی به نظرم بالغ نیسی و الکی مسئله میسازی

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوادش اژدهان اجیمن اگ دردمو پیششون بگم نه تنها بهبودش میدن بلکه زخممو عمیق تر میکنن.یه خانواده ی ب ...

اهمیت نده قوی باش،تا بهشون اهمیت بدی وضعت همینه

اصلا برات مهم نباشه چیکار میکنن،قهر بمون وکار خودتو بکن

تنها راهت اینه ازشون جدا بشید یه خونه دیگه بگیرید ولی چیزایی که راجب همسرت میگی نشون میده مشکل اصلی اونه نه خانوادش.اگه مستقل نشید تا آخر عمرت باید بسوزی و بسازی و هزار جور مشکل اعصاب و افسردگی رو تحمل کنی،یعنی اینکه خودت رو فدا کنی لب کلام

🌍باشد که روزگار بچرخد به کام دل🌎

بنظرم یا باید با سیاست خام کنی شوهرتو حداقل پنج سال زمان میبره ...یا طلاق بگیری با توضیحاتی که دادی 

درحال رشدی عمیق....❤️ درحال تحصیل و ادامه دادن  رشته ورزشیم . به امید روزی که بیام و بگم 📢هورااا اونی که میخواستم شد،💪متاهل 💍 ودارای فرزند .......اگه تنهایی و داری روزای تنهایی تو میگذرونی گله نکن تو داری رشد میکنی من ۱۰ سال تنها شدم ولی تونستم از دل این تنهایی سربلند بیرون بیام و یه آدم دیگه بشم ....پس نگران حالت نباش قراره قوی ترت کنه دوست خوبم😉 💯

سرچ چیزی دغواکردین منم بامادرشوهرتوی حیاطیم

اینکه گفتن چرا این همه میره خونه پدرش

چرا کار میکنی لباس و چادر برا زنت میگیری

از هر طرفی تو زندگیم دخالت میکردن اختیار زندگیم دست خودم نبود.شوهرمم وابستگی شدید ب خانوادش داره

خیانتم ازش دیدم.

شما رابطتتون خوبه با خانواده شوهرتون؟

تنها راهت اینه ازشون جدا بشید یه خونه دیگه بگیرید ولی چیزایی که راجب همسرت میگی نشون میده مشکل اصلی ...

بخدا انگار مغزم کوچیک شده‌.افسرده شدم 

خانواده شوهرم و حتی خود شوهرم ادمای بشدت سرد و بی احساسین.شوهرمم درکی از زن و زندگی نبرده اصلا

۵ سال؟چیزی ازم نمیمونه دیگ

اره عزیزم،متاسفانه اینطوری پیش بری مریض هم میشی ..چون همش استرس داری و شوهرتم پشتت نیس

درحال رشدی عمیق....❤️ درحال تحصیل و ادامه دادن  رشته ورزشیم . به امید روزی که بیام و بگم 📢هورااا اونی که میخواستم شد،💪متاهل 💍 ودارای فرزند .......اگه تنهایی و داری روزای تنهایی تو میگذرونی گله نکن تو داری رشد میکنی من ۱۰ سال تنها شدم ولی تونستم از دل این تنهایی سربلند بیرون بیام و یه آدم دیگه بشم ....پس نگران حالت نباش قراره قوی ترت کنه دوست خوبم😉 💯

اینکه گفتن چرا این همه میره خونه پدرشچرا کار میکنی لباس و چادر برا زنت میگیریاز هر طرفی تو زندگیم دخ ...

من اولاغذامونم یکی بودفقط موقع خواب میومدم خونه خودم ی ساله جداکردیم وتوخونه خودمون هستیم خداروشکرالان راضی هستم مادرشوهرم ادم خوبیه 

عزیزم یه قلمش فرق گذوشتن بین عروسا گفتی به نظرم بالغ نیسی و الکی مسئله میسازی

اینکه وقتی اون عروساش سلام میکنن با روی خوش جواب میدن من سلام میدم جواب نمیدن

یا اینکه پیش اونا چایی میزارن و با اونا مشغول صحبت با من نه

اسمشو میزاری بالغ نبودن!

دیگ چجوری بفهمونن ارزش اونا بیشتره اجی؟

منی ک فعلا تازه عروسم و جز احترام هیچی بهشون نگفتم

اینو از این بابت گفتم که بعضی از خانواده ها در ظاهر خودشونو دلسوز نشون میدن که دردتو پیششون بگی و از ...

👏👏👏

احسنت....

از حرفات این برداشتو کردم که ی خانوم باکمالاتو،عاقلی هستی

باز هم کاملا با حرفات موافقم....(مخصوصا گاز گرفتن دستو)