2777
2789
عنوان

با خانواده شوهرم یه ماهه قهرم(لطفا خانوما متاهل بیان تاپیک نظر بدن)

| مشاهده متن کامل بحث + 1278 بازدید | 71 پست
با شوهرم ۱۳ سال اختلاف سنی داریم نمیدونم بخاطر اختلافمونه یا....تا میگم بریم بیرون جایی همون لحظه دع ...

وقتی که خسته هس نگو یکم که استراحت کرد خستگی رفت بگو بهش ک منم آدم نیاز دارم به بیرون رفتن بیا بریم نیم ساعت بیرون فلان چیز بخریم بیایم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین من ب عنوان کسی ک خیلییی ظلم دیدم ازشون و چقد حرص خوردم الان که عقب نگاه میکنم میگم کاش اینقد حر ...

شوهرت پششته؟

من ضربه هایی که خوردم از شوهرم بوده

اینقدر زمینه رو برا خانوادش پهن کرده ک خانوادش رو اینکه من چه موقع برم خونه بابام و لباس پوشیدنمم نظر میدادن

اجی من تا پا طلاقم رفتم و برگشتم

۳ بار از همسرم خیانت دیدم تو گوشی بازم گذشت کردم بخاطر زندگیم و برگشتم گفتم شاید آدم بشه ولی اصلا عین خیالشم نیس

اره دیگ مثلا خونه رو دادن ماک اگ مادرش مریض شد فقط همسرم باید ازشون مراقبت کنهیا پدرش همینجور..مارو ...

من خواهرم آینده شما رو زندگی کرده 

با اینکه هنوز ۳۰ سالش نشده پیر شده 

میتونی همسرتو به بهانه اینکه شهرای دیگه کار زیاده پیشرفت بهتره از اون خونه یا روستا بکشونی بیرون ؟

«خُدایا تُویے ساحلِ آرامِش مَن»♡♥️ 
من خواهرم آینده شما رو زندگی کرده با اینکه هنوز ۳۰ سالش نشده پیر شده میتونی همسرتو به بهانه اینکه شه ...

چندبار گفتم گفت من خانوادمو ول نمیکنم برم جایی

من ۲۱ سالمه پیر شدم با اینکه یساله ازدواج کردم

۳۰ سالم بشه ک جونی ازم نمونده

همین کارو ادامه بدهدقطع رابطه کن تا به گوه خوردن بیافتن و قدرتو بدونن

کاش میشد کسی بود رو عزت نفسم کار میکرد

من متاسفانه اونقدر قوی نشدم 

شایدم به این خاطره که تو خانواده ای بزرگ شدم ک آرامش داشتم

الان تحمل این همه دردو ندارم

چندبار گفتم گفت من خانوادمو ول نمیکنم برم جاییمن ۲۱ سالمه پیر شدم با اینکه یساله ازدواج کردم۳۰ سالم ...

مستقیم نگو عزیزم 

درست میگی همین حرفشونه شما نمیتونی وابستگی که تو این همه عمر به خانواده‌ش داشته رو با یه جمله خشک و خالی بشوری ببره 

با کسایی که از روستا مهاجرت کردن رفت و آمد کنید 

به مرور زمان حتی اگه بیشتر از یکی دو سال طول بکشه آروم آروم بهش نشون بده کم کم نرم میشه 

خواهرتون از خونه دراومده بیرون؟

نه خواهر 

تازه دارن خونشون میسازن که فرار کنن 

ولی خوشبختانه خواهرم بعد این همه سال تونست شوهرشو روشن کنه که چه فرصت هایی رو به خاطر زندگی تو اون خونه از دست ندادن چه آرامشی که می‌تونستن داشته باشن و جاش با اعصاب خوردی زندگی رو به خودشون و بچشون زهر کردن