2777
2789
عنوان

آخرین حرفمو چی بگم بهش

102 بازدید | 4 پست

میخام برای اخرین بار برم پیشش

میخام لهش بگپ چند سال من باهات بودم دریغ از یه شاخه گل ک بخری ، توکل مناسبت ها یه کادو برا من نخریدی یه کادو 

این همه بیکار بودی ماشین نداشتی موتور نذاشتی پیاده باهات اومدم همه جا تو کوچه پس کوچه ها میرفتیم دوتایی 

ارت انتظار داشتم یه کادو برام بگیری ، ازت انتظار داشتم جور دیگه ایی پشتم باشی اهپیت ببشتری بدی مث همون اولا نه فقط ادعای عاشقی کنی

دختر دلش پیخواد یکی پشتیبانش باشه ، تو گرفتاری تو سختی یکی هواشو داشته باشه ، 

یبار بخاطر اقا پاشدم رفتم یه کافه که فاپیلمون منو دید و به خالم گفت تا چند وقت چقدررر سرکوفت خوردم از طرف خالم 

بگم برات همه کار کردم گوشی نداشتم از گوشی همسایمون رفتم برات زنگ زدم ولی تو چی 

چی کردی برا من

و در اخرم بهش بگم میخام دیگ به پای تو نمونم و اگر یکی پیدا کزدم که پشتیبان و همراهم بود و بخاطرم جا نزد برم تو رابطه 

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

اونم میگه میخواستی نیای خودت اومدی

گل و کادوام میگه مگه طلب داری

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.
اونم میگه میخواستی نیای خودت اومدیگل و کادوام میگه مگه طلب داری

طلب نداشتم ولی ذوقشو داشتم

ادم یکیو دوست داره واقعا وقتی یه چیزی براش میخزه و میفهمه به یادش بوده خیلی با ارزشه

دو بار براش تو کافه گرفتمم یبار دادم رفیقاش براش تولد گرفتن همه چی هم خودم گرفنتم

منم انتظار داشتم

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بلانسبت عزیزمحیف وقت و زمانی ک برای آدمهای قدر نشناس میذاریم

خیلی سخته

حس میکنم ۵ سال فقط به خودم خیانت کردگ