2777
2789
عنوان

از ازدواج منصرف شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 66 پست
نه خب نمیخوام کات کنممیخوام عادی ادامه بدیم چون رابطمون خوبه

اگه اونم میخواست عادی ادامه بده و خوش باشه، بعدش پس فردا بیاد بگه خدا حافظ، من دارم از ایران میرم یا کلا ازدواجی نیستم، تو همون آدم قبلی بودی یا میگفتی از احساساتت سوء استفاده شده؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهم بزن دیگهتا یکی دیگه رو بدبخت نکردی

با من خوشبخت ترین ادم جهانه ، شما برای بیکاری شوهرتون دعا کنید اونی نه باعث بدبختی شما شده ایشونه نه من که نمیخوام الکی خودمو به زحمت و ایشونو دچار احساسات منفی کنم و برام مهمه تو زندگی مشترک به چی برسم یا چه درونیاتی داشته باشم 

.

خب عزیزم نباید اون آقا رو بذاری توی آمپاس ! اون بدبخت واقعا زندگی میخواد بکنه و خب بهش بگو که نمی‌خوای ازدواج کنی و بهش حق انتخاب بده که باهات باشه یا نه.

چون شما از رابطه تون لذت میبری نمیشه که زندگی اونو خراب کنی. اون شاید خواست بره دنبال آدمای دیگه تا ازدواج کنه ولی وقتیکه شما باهاش هستی نمیره و نمیتونه بره.

خب عزیزم نباید اون آقا رو بذاری توی آمپاس ! اون بدبخت واقعا زندگی میخواد بکنه و خب بهش بگو که نمی‌خو ...

نه عزیزم اصلا مشکل ازدواج نیست

مشکلش اینه میخواد با من ازدواج کنه

همو دوس داریم ایشون هزار برابر بیشتر 

.

با من خوشبخت ترین ادم جهانه ، شما برای بیکاری شوهرتون دعا کنید اونی نه باعث بدبختی شما شده ایشونه نه ...

ببین، از لحن حرف زدنت مشخصه که واقعا پتانسیل ازدواج نداری. اولین شرط ازدواج ادب و احترامه. 

چرا هر کی نظرشو میزاره و باب میل تو نیست، میزنی به صحرای کربلا؟

اگه اونم میخواست عادی ادامه بده و خوش باشه، بعدش پس فردا بیاد بگه خدا حافظ، من دارم از ایران میرم یا ...

اگه از ایران برم اونم میاد قبلا بارها بهش گفتم که من قراره برم اونم اوکی بوده

فقط موضوعه ازدواجه که من نمیخوام بزارمش کنار فقط بحثم خود اصل ازدواجه نه اینکه تموم کنم باهاش

امادگیشو ندارم و فکرم نمیکنم داشته باشم حداقل تا چند سال ایندخ

.

ببین، از لحن حرف زدنت مشخصه که واقعا پتانسیل ازدواج نداری. اولین شرط ازدواج ادب و احترامه. چرا هر کی ...

چون با لحن بی ادبی حرف میزنه انتظار نداشته باشه باهاش مودب برخورد بشه

کسی که فکر میکنه من یکیو بدبخت میکنم بره برا خودش دنبال راه چاره باشه نه اینکه به مردم تیکه بندازه

.

طرز تفکرت خودخواهانه نیست؟ خواسته ایشون از رابطه ازدواج و شما ازدواج رو نمیخوای در حالی که از دست دا ...

خب احساس میکنم منم حق دارم یه پیشنهاد داده من رد کردم خیل هم گفتم میخوای تموم کن من فعلا نمیتونم ب ازدواج فک کنم

فقط در کنار اینکه هست مدام داره ی حرف تکراریو بهش اصرار میکنه و این منو اذیت میکنه که مدام در حال توضیح دادن باشم صرفا جهت همین که قانع بشه نظر خواستم نه راجب رفتارم

.

نه عزیزم اصلا مشکل ازدواج نیستمشکلش اینه میخواد با من ازدواج کنههمو دوس داریم ایشون هزار برابر بیشتر

خب اگر ایشون دوست داره دیگه... هر کس خربزه میخوره پای لرزش هم میشینه .😁

امیدوارم مثل یک فرهاد زندگی کنه :) ولی بعید می‌دونم با این اوصاف با حرفی بتونی راضیش کنی ولت کنه

با من خوشبخت ترین ادم جهانه ، شما برای بیکاری شوهرتون دعا کنید اونی نه باعث بدبختی شما شده ایشونه نه ...

چه طرز حرف زدنه؟ شما تاپیک زدی که بقیه بخونن و نظرشون رو بگن این خانم هم حرف بدی بهت نزده که بیکاریه شوهرش رو میزنی تویه سرش مواظب باش نفرین و آه مردم نگیرتت انگار غرور برت داشته.

خب مثلا تا چند سال؟و از چه نظر آمادگی نداری؟

نمیدونم ۵ سال ۶ سال تا زمانی که وضعیت زندگیم نرمال شه

از نظر ذهنی کاری مشغله

واقعا فعلا احساس میکنم باید به فکر خودم باشم تا یخورده وضعیتم ثابت شه 

مهاجرتم دانشگاهم و .. خیلی چیزهای دیگه

از لحاظ مسئولیتی هم نمیتونم بار یه زندگیو به دوش بگیرم 

.