2777
2789
عنوان

از ازدواج منصرف شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 66 پست
چون با لحن بی ادبی حرف میزنه انتظار نداشته باشه باهاش مودب برخورد بشهکسی که فکر میکنه من یکیو بدبخت ...

تیکه ای وجود نداره. 

اینجا وقتی یه سوالی میپرسی، نباید انتظار داشته باشی که همه بیان مطابق میل تو جواب بدن. اینجا هم مثل دنیای واقعی ه. همه ما داریم خودمونو میزاریم جای طرف مقابل یا جای تو، نظرمونو میگیم. نهایتش مطابق میل تو نیست، جواب نده. 

چه طرز حرف زدنه؟ شما تاپیک زدی که بقیه بخونن و نظرشون رو بگن این خانم هم حرف بدی بهت نزده که بیکاریه ...

نظرش که چرته بیخود میگه

بیخود میکنه میگه من میخوام عزیزترینمو بدبخت کنم

بیخود میکنه تیکه میندازه

تیکه نندازه تا تیکه نشنوه من اینجا نیومدم عقده های یکیو بشنوم

.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تیکه ای وجود نداره. اینجا وقتی یه سوالی میپرسی، نباید انتظار داشته باشی که همه بیان مطابق میل تو جوا ...

خب شما که طبق میلتون نیست نظر ندید 

تاپیک منه طبیعیه که من نظر بدم 

من راهنمایی خواستم نه اینکه تو بدبختش میکنی🤡🤡🤡

.

خب احساس میکنم منم حق دارم یه پیشنهاد داده من رد کردم خیل هم گفتم میخوای تموم کن من فعلا نمیتونم ب ا ...

بله شما حق انتخاب داری که با این پیشنهاد موافقت کنی یا مخالفت. که اگه مخالفت کنی و نظر خودت رو بگی ایشون هم حق انتخاب داره که بمونه یا بره. قانع شدن ایشون هم کاملا بستگی به شخصیت طرفین، طرز تفکر، خواسته‌ها و اهدافش از رابطه و موارد اینچنینی داره. ولی یادت باشه که سنگ رو یخ کردن همچین خاطرخواهی که مشهود علاقه طرفین دوطرفه‌ست، جلوی خانوادش کار جالبی نیست.

بله شما حق انتخاب داری که با این پیشنهاد موافقت کنی یا مخالفت. که اگه مخالفت کنی و نظر خودت رو بگی ا ...

مخالفت کردم بهشم گفتم که هم یه سری مشکلات تو خانواده هست که ممکنه شمارو نپذیرن هم گفتم میتونی تموم کنی 

جلو خانوادشم گفتم همدیکرو دوست داریم اما الان شرایط من شرایط ازدواج نیست

حتی نزاشتم بیاد خواستگاری تو خونه که غرورش خورد نشه 

بارهام بعدش همو دیدیم اما همش با کنایه میگه تو منو نخواستی یا شاید واقها دوستم نداری یا ازم مطمئن نشدی و ... 

.

این حرفت منطقی چند سالته؟ چه زمانی وارد رابطه شدی و با چه هدفی؟

۲۵

از اولش که واقعا هدفی پشتش نبود صرفا فان بود بعدش کم کم حس به وجود اومد و رابطمون جدی شد تا الان که میخواست خیلی جدی تر بشه اما بنظرم هنوز امادگیشو ندارم

.

نظرش که چرته بیخود میگهبیخود میکنه میگه من میخوام عزیزترینمو بدبخت کنمبیخود میکنه تیکه میندازهتیکه ن ...

منم یه خانم تحصیل کرده و شاغل هستم همه نظراتت رو هم خوندم اینقدر با کلمات بازی نکن تمام نظراتت تویه این تاپیک داره میگه من قصد ازداج با این آقا رو ندارم فقط میخوام در کنارم باشه و باهاش دوست باشم تا تکلیفم مشخص بشه ببینم میرم از اینجا یا نه ببینم یا  یه دکتر میاد یا مجبورم با همین ازدواج کنم

ایشون نظرش راجع‌به عادی ادامه دادن چیه؟ با این شرایط؟ عادی که یعنی دوست موندن

کلا تو هیچ شرایطی نمیخواد از هم جدا شیم 

فقط با حرفاش اصراراش ذهنمو بهم میریزه باعث میشه اون تایم که پیش همیم من مدام توضیح بدم

.

منم یه خانم تحصیل کرده و شاغل هستم همه نظراتت رو هم خوندم اینقدر با کلمات بازی نکن تمام نظراتت تویه ...

عزیزم مشخصه که تحصیلات شعور نمیاره یک ذره تردید من رو هم شما رد کردی😂

بله دقیقا همینه منظورم نه تنها با ایشون با هیچکس دیگه ای 

تو درخواست های من دکتر خیلی بوده

شغل ایشون هم از لحاظ درامد هم هیجان هم .. از پزشکی برای من زیباتره

اگر هم نمیخواستم راحت مخالفت میکردم تا پیشنهادش

.

چقد رفتارت چیپ 

اینو تواب نمک میخوابونی ببینی دکتر میاد واست یانه

پزشکم میره پزشک میخواد جرا باید پرستار بگیره 

پارتنرت دیگ چقد مشکل شخصیتی داره که هنوز مونده باتو