2777
2789
عنوان

شوهرم از خونوادم توقع کمک مالی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 3837 بازدید | 104 پست
همینکه میریم خونه ببینیم مامان باباش همیشه باهام هستن حتی مادرشوهرم بهم میگه طلاهاتو بفروش پسرم تاکی ...

واا چقدر پررو ان‌ چجوری تحملشون میکنی.

یه بار محکم‌‌ جلوشون وایستی تو دهنی بخورن دیگه ساکت میشن‌ بگو وظایفتونو فراموش کردین شما طلاهاتو بفروش واسه پسرت خونه بگیر وظیفه شماست

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توچی گفتی به بابات؟ میگفتی اگرم بدی من نمیزارم 🥲من معلمم میدونم چه زحمتی کشیده😔

ما خونه پرجمعیت بودیم با حقوق معلمی هر کدوم مون یه مشکل گناه داره نمیزارن واسه خودش زندگی کنن

اها خداروشکر 😅

انقد پرو بودن یه روز مادرش بهم زنگ زد بدون هیچ حرفی شروع کرد به فحش دادن به پدرم که چرا برادرت یه ماهه رفته مسافرت از طرف ادارشون 

چرا برادرت ماشین بهتر از پسر من گرفته 

منم هیچی نگفتم فقط به پدرم گفتم طلاق تماااام

واا چقدر پررو ان‌ چجوری تحملشون میکنی.یه بار محکم‌‌ جلوشون وایستی تو دهنی بخورن دیگه ساکت میشن‌ بگو ...

اصلا انگار دهنم قفل میشه بغضم میگیره دیگ نمتونم حرف بزنم نمیدونم چرا حرفی ک دلمو بشکنه اینجوری میشم خیلی دلم پره ازشون 

همون قرض ندارن من وضع مالی خونوادم میدونم 😔

عزیزم ایموجی ناراحت نزار

محکم و باجسارت جلوش وایسا بگو وظیفه پدرم نیست

بگو تامین مسکن وظیفه مرده و اگه مرد نداره پدرش بهش کمک میکنه همین

بگو پدرم احترامتو نگه داشته اگه میخوای احترامت حفظ شه دیگه ادامه نده

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

توام متقابلا زنگ بزن به خانوادش بگو کمک کنین بابت خرید خونه شوهرتم حرفی زد برین بهش بگو تو بیخود کردی بدون اینکه بمن بگی زنگ زدی به بابام نداشتی گوه خوردی زن گرفتی

ما خونه پرجمعیت بودیم با حقوق معلمی هر کدوم مون یه مشکل گناه داره نمیزارن واسه خودش زندگی کنن

جلوشوهرت وایسا انگاری توخیلی مظلومی واون داره سواستفاده میکنه  این شوهری که داری باخانوادش 1دنگ هم بنامت نمیزنن مراقب باش و به پدرشوهرت بگو پول بده خجالت نکش چطورشوهرت خجالت نکشید😏

گلم احساس میکنم خانوادگی در برابر اینا زیاد کوتاه اومدید خواهش میکنم زرنگ باش سادگی نکن

میدونم کوتاه اومدن دردسر شده ن عروسی گرفتیم ن خرید آنچنانی توقع اینجوری هم دارن

گلم احساس میکنم خانوادگی در برابر اینا زیاد کوتاه اومدید خواهش میکنم زرنگ باش سادگی نکن

اره دقیقا نجابت به خرج دادن در برابر آدمای نانجیب

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40