2777
2789
عنوان

یه سوال خبیثانه

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 37 پست
نه بابا من که فکر بدی نکردم ... ولی در کل از من به شما نصیحت ..کلا توقعت رو از اون سمت قطع کن .. ار ...

قبول دارم واقعا آدم توقع نداشته باشه ازشون فکرش راحتتره

ولی به قول اون دوستمون توقع کمکم دارن

چی بگم بچه ها

حرف نزنم راحتترم

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    
منم از اول گفتم نمیخاد ولی وقتی میبینم انقدر خونسردن این فکرا میاد تو سرم  البته بدون گفتن به ...

فردا روز پدر شوهرت ميگه حالا زنم بگه پسرم بگه اصلا اينجور موقعا پدرشوهرت نميگه " پسرم "ميگه "شوهرت " گفته 

تو چرا اينكارو كردي شايد اونا دشمن من باشن فردا روز همه كاسه كوزه ها سرتو ميشكنن مادرشوهرت شايد اصلا گردن نگيره 

مگه ميخواي ازش امضا بگيري بابت حرفشون

تازه شايدم بگه اينقدر اومدن اه و ناله كردن كه كمك نميكني منم گول خوردم  ولي بازم اونا زن و بچشن اشكال نداره كسي كه اينكارو ميكنه و به اسمش تموم ميشه شمايي بعدم ممكنه ازكار بيكارت كنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبول دارم واقعا آدم توقع نداشته باشه ازشون فکرش راحتتره ولی به قول اون دوستمون توقع کمکم دارن چی ب ...

ای جاان 

خودت ناراحت نکن ..خب به نظر میرسه شما از نظر مالی بالاتر هستی ... بگذر

ما مالک هیچ چیز نیستیم ؛فقط نوبت ماست که از آنها استفاده کنیم😊پس ببخش و بگذر 

قبول دارم واقعا آدم توقع نداشته باشه ازشون فکرش راحتتره ولی به قول اون دوستمون توقع کمکم دارن چی ب ...

ببين عزيزم منم شوهرم كوچيكترين بچشونه

قبلا دوتا پسر ديگه داشتن كه كليم براشون خرج كردن ولي من همش يك مراسم داشتم اونم كلش با پول همسرم بود حتي كادوهام ،حتي خواهرشوهرم بهم كادو عروسي نداد در صورتيكه به جاريام داده بودن حتي جاريام مهريه اشونم از من بيشتره كاملا هم سنتي اومدن خواستگاريم حتي من جواب رد دادم بازم پيگير بودن تا جواب مثبت بگيرن ولي مهريه كه همون اول پدرشوهرم از جاريام خيلي كمتر گفت حتي نصف اونا نبود بازم ما چون اهل مهريه نبوديم قبول كرديم بابام گفتن اندازه دوبرابر مهريه اشون خودم بهت ميدم ولي پسر خوبيه و بخاطر اين مسله ردش نكن ولي ناراحت شديم كه چرا تفاوت گذاشتن اگر نميخواستن خب اين همه اصرارشون چي بود باز 

از طرفي براي جاريام بهترين مراسمات و گرفته بودن من چون فاميلشون بودم ميدونستم از قبل ولي من همه هزينه ها با شوهرم بود اتفاقا شوهرم بچه كوچيكشون بود دوستشم داشتن الانم منو خيلي بيشتر از جاريام دوست دارن چون اينا رفتار جاريامو ديده بودن متاسفانه فكر كردن عروس سوم هم همونطوره ديگه مثه دوتا جاريم برام خرج نكردن اما همسرم بنده خدا در حد خودش برام خرج كرد بعد كه رفتارامو ديدن كه فرق دارم حالا رفتارشون فرق كرده خيلي بيشتر دوستم دارن هديه تولد و عيدي هديه روز زن همش ميدن ولي به اونا نميدن 

كلا مهربون تر شدن فهميدن من متفاوتم 

ببين سعي كن خوب باشي خودت باشي با رفتارشون تغيير نكني مطمعن باش پدرشوهرت كم كم نرم ميشه و چون حسش فرق ميكنه نسبت بهت بيشتر توجه نشون ميده و كمكتون ميكنه من خودم هيچوقت اين حرفارو كه تفاوت گذاشتن و بهشون نگفتم حتي به شوهرم ، خودمو نشون دادم ادم پولكي نيستم حتي مناسبتا هرچقدر همسرم براشون كنار ميزاره من همونقدر ميزارم روش يك هديه بهترشو ميخريم براشون چون اينكارو كردم حالا كم كم نرم شدن كمكمون ميكنن

ببين عزيزم منم شوهرم كوچيكترين بچشونه قبلا دوتا پسر ديگه داشتن كه كليم براشون خرج كردن ولي من همش ي ...

گلم اول اینکه خدا صبر بده بهت بابت اینهمه فرقی که گذاشتن

بعدم درک میکنم همه حرفات رو 

ولی گلم میدونی پدرشوهرم آدم بدی نیس فقط یکم بیخیاله شایدم خیلی بیخیاله

من سه سال عروسشونم تو همه چیز کم گذاشتن برام دقیقا مثل شما حتی تو مهریه بااینکه عروس اول بودم

هیچوقت به روشون نیاوردم چون همه رو شوهرم جبران کرد برام

الانم داره میکنه بنده خدا 

جور همه کم گذاشتنهاشونو داره میکشه

مادرشوهرم طرف ما هست البته اونم فقط به زبون میگه کاری نمیکنه

ولی فکرنکنم قابل تغییر باشن دیگه 

قبلا هم گفتم این نزدیک عروسی حرفش رو نزنم خودم راحتترم 

بیخیال واقعا

کاش خدا به خود آدم بده 

ولی یکم هم این فکرا میاد تو سرم بخاطر اینه که فشاری که رو شوهرم هست دارم میبینم و اذیت میشم 

میبینم که اصلا به روی خودشون نمیارن و ناراحت میشم

گلم اول اینکه خدا صبر بده بهت بابت اینهمه فرقی که گذاشتن بعدم درک میکنم همه حرفات رو  ولی گلم ...

عزيزم اينا همه ميگذره 

منم نميگم خانواده همسرم ادماي بدين خيليم خوبن و راضيم ازشون ولي در خصوص مسايل مالي مثه خانواده خودم اينقدر كمكمون نكردن يا خانواده همسرم مثه رفتارشون با جارياي ديگم رفتار نكردن البته يجورايي بهشون حق دادم اون دوتا مهريه اجرا گذاشته بودن مثيكه نه واسه طلاق ميخواستن پول بگيرن از پدرشوهرم اينكارو كرده بودن واسه همين اينا ترسيده شدن با مني كه ميشناختن از اينجور ادما نيستم بازم زود قضاوت كردن مهريه و كم گرفتن كه يكوقت مثه اونا نشم

اشكال نداره منم شوهرم يك جايي مجبور شد از مامانش قرض بگيره بعدم از روي شاباشا و هدايامون پولشونو داديم 

ببين عزيز همه خانواده شوهرا كمك نميكنن اينارو ميگم بدوني كم مثه تو نيستن اشكال نداره اتفاقا بزار روي پاي خودتون واستين بهتره الان برادر شوهراي من هنوز اجاره نشينن ولي ما بعد هشت ماه تونستيم يك خونه بخريم 

پدرشوهرم برادراي شوهرم و ساپورت ميكرد بهشون خونه داده بود ولي بعد كه پول لازم داشت ازشون گرفت باز واسه همين جاريام اينقدر به اين ساپورتا عادت كرده بودن كه مهريه اشون و اجرا گذاشتن تا بگيرنشون

عزيزم اينا همه ميگذره  منم نميگم خانواده همسرم ادماي بدين خيليم خوبن و راضيم ازشون ولي در خصوص ...

ممنون بابت حرفات دوست عزیزم

میفهمم و کاملا درک میکنم 

حرفتون درسته کاملا

برام دعا کنید که جشنمون به خوبی برگزار بشه بعد از اینهمه زحمت و سختی اونم دست تنها و دونفری