2777
2789
عنوان

یه سوال خبیثانه

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 37 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرکار خانوم 

همسر من تک پسر  هست ...تمام خرید عروسی و عقد رو خودش کرد ....وام گرفتیم..اما کمکی نشد و من توقعی هم نداشتم و ندارم ...

ما مالک هیچ چیز نیستیم ؛فقط نوبت ماست که از آنها استفاده کنیم😊پس ببخش و بگذر 

سرکار خانوم   همسر من تک پسر  هست ...تمام خرید عروسی و عقد رو خودش کرد ....وام گرفتی ...

دقیقا مثل ما.باز خدارو شکر همسرامون به اندازه داشتن. 

هرگز نمیرد آنکه دلش زنده شد به عشق

بعدم عزيزم از نظر شرعشو بخواي بدوني وقتي دو نفر ازدواج ميكنن هرگونه خرجي كه در اين راستا ميشه بر عهده مرده حتي جهاز وسايلي كه براي راحتي زوج و زوجين فراهم ميشه چون تو شرع كسي كه وظيفه مسايل اقتصادي خانواده و بعهده داره مرده 

ولي چون جووناي الان نميتونن بخاطر شرايط اقتصادي جامعه از پس همه چي بربياين خانواده ها با رضايت خودشون كمكشون ميكنن  ولي هركدوم از طرفين اگر نخواين كمك كنن هيچ وظيفه اي برعهده اشون نيست 

شما ميتونين خريداتونو در حد جيبتون انجام بدين ولي بدون اجازه و رضايت پدر همسرتون حتي اگر لش تو جيبتونم باشه نميتونين استفاده كنين

خودمم دلم نمیخاد ولی هی فکرش میاد تو سرم  چون غصم میشه که اصلا کمکی نمیکنن به پسرشون بااینهمه ...

ما هیچ کمکی ازشون نگرفتیم خیلیا اینجورین 

انشالله خدا انقد بهتون بده که ازونا انتظاری نداشته باشین

بعدم وقتی حقوق اونا رو شما میدین بنظر میاد موقعیت شغلیشون زیاد بالاتر نباشه و فک میکنن خودتون به اندازه کافی دارین 

شاید خودشون گرفتارن اشکال نداره ازشون دلخور نشو

به حدی دوستت دارم که میدانم خدا روزی ،سوالش از تو این باشد چه کردی او پرستیدت؟
سرکار خانوم   همسر من تک پسر  هست ...تمام خرید عروسی و عقد رو خودش کرد ....وام گرفتی ...

منم از اول گفتم نمیخاد ولی وقتی میبینم انقدر خونسردن این فکرا میاد تو سرم 

البته بدون گفتن به مادرشوهرم و شوهرم که کاری نمیکنم 

کلا خیانت در امانت نمیکنم فکر بدی درموردم نکنید

فقط خاستم یه مشورتی کرده باشم 

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    
منم از اول گفتم نمیخاد ولی وقتی میبینم انقدر خونسردن این فکرا میاد تو سرم  البته بدون گفتن به ...

نه بابا من که فکر بدی نکردم ...

ولی در کل از من به شما نصیحت ..کلا توقعت رو از اون سمت قطع کن .. ارامشت بیشتر میشه

ما مالک هیچ چیز نیستیم ؛فقط نوبت ماست که از آنها استفاده کنیم😊پس ببخش و بگذر