2777
2789
عنوان

پدرومادرم همش اضطراب میدن ب من

457 بازدید | 32 پست

بچها دیگ واقعا خسته شدم خونشون نمیتونم بمونم میرم خونه خودم همش بااصرار میگن بیا اینجا . سرهرچیز کوچیکی دادوبیداد میکنن کلا اخلاقشون اینه . بلند حرف میزنن توخونه .من باردارم همش استرس میگیرم یا عصبانی میشم شدیدا. البته مشکل اعصاب و افسردگی ایناهم دارم دیگ روانی شددددم  😔😔😔😔😔

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینجوری همش تپش قلب میگیری خب

دارم دیگ . پدرومادرم ازاول ک من دنیا اومدم همینجوری بودن همیشهههه دعوا سروصدا استرس توخونه . الان افسردگی حاد گرفتم میام تا یکم خوب بشم اینا نمیزارن 😭نمیدونم دیگ چ غلطی کنممم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب نرو خونشون بمون تو خونه خودت تو ارامشاینم دیگ اعصاب خوردی داذ

خونه خودم بودم الان فکرکن مامانم اومد دنبالم گفتم نمیام ب اصرار ک بیا .منم اومدم حالا ازاون موقع ک اومدم یکسره ب بچم گیرمیده یا با بابام داره دعوا میکنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی زنگ میزنن با احترام یه بهانه بیار و نرو، آرامش تو این دوران خیلی مهمه خییییلی

خاهر آرامشی نمونده من ب دلایلی مجبورشدم ۶ماه اول بارداری خونه مادرم بمونم . قشنگگگ روانی کردن منو دلم بحال بچه توشکمم میسوزه میگم خداینکرده مشکلی نداشته باشه بااین همه اضطراب وعصبانیتی ک من تو بارداری داشتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ای وای خیلی بده اینجوری کدام تپش قلبت بالاس قلبت آسیب میبینه

مشکلم خیلیییی زیاده ینی برم روانپزشک مستقیم منو میفرسته بستری انقدری ک من حالم بد میشه ایناهم اصلا درک نمیکننن میترسم اخرسکته ایناکنم بمیرم بادوتا بچع 😭😭😭😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مشکلم خیلیییی زیاده ینی برم روانپزشک مستقیم منو میفرسته بستری انقدری ک من حالم بد میشه ایناهم اصلا د ...

خب این همه فشار بهت بیاد با تپش قلب دورازجونت سکته می‌کنی 

بگو من قلبم مشکل داره یهو سکته میکنماااا 

ببین منم مشکل اعصاب دارم احساس میکنم همش تقصیر خودمه چون ثبات ندارم

من آرامشم تازمانی ک کسی رو اعصابم نباشه . ینی کاری ب کارم نداشته باشن .حرفای منفی نزنن دعوا نکنه کسی پیشم یا باصدای بلندحرف نزنن دادوبیدادنکنن. درغیراینصورت من تپش قلب شدید و اضطراب زیادددد وافسردگی میاد همون لحظه سراغم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خاهر آرامشی نمونده من ب دلایلی مجبورشدم ۶ماه اول بارداری خونه مادرم بمونم . قشنگگگ روانی کردن منو دل ...

منم استراحت مطلق بودم اما موندم خونه خودم...هیچی مهمتر از آرامشت نیست