عروسکممممم مدیر استارتر عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 7927 عنوان پدرومادرم همش اضطراب میدن ب من 481 بازدید | 32 پست بچها دیگ واقعا خسته شدم خونشون نمیتونم بمونم میرم خونه خودم همش بااصرار میگن بیا اینجا . سرهرچیز کوچیکی دادوبیداد میکنن کلا اخلاقشون اینه . بلند حرف میزنن توخونه .من باردارم همش استرس میگیرم یا عصبانی میشم شدیدا. البته مشکل اعصاب و افسردگی ایناهم دارم دیگ روانی شددددم 😔😔😔😔😔 1404/05/16 | 14:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
توتفرنگی_خانوم عضویت: 1404/04/16 تعداد پست: 855 خب نرو خونشون بمون تو خونه خودت تو ارامشاینم دیگ اعصاب خوردی داذ و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذرها ،ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند
پاناز عضویت: 1403/06/27 تعداد پست: 299 وقتی زنگ میزنن با احترام یه بهانه بیار و نرو، آرامش تو این دوران خیلی مهمه خییییلی
عروسکممممم مدیر استارتر عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 7927 اینجوری همش تپش قلب میگیری خب دارم دیگ . پدرومادرم ازاول ک من دنیا اومدم همینجوری بودن همیشهههه دعوا سروصدا استرس توخونه . الان افسردگی حاد گرفتم میام تا یکم خوب بشم اینا نمیزارن 😭نمیدونم دیگ چ غلطی کنممم
shiva4422 عضویت: 1401/05/07 تعداد پست: 3029 دارم دیگ . پدرومادرم ازاول ک من دنیا اومدم همینجوری بودن همیشهههه دعوا سروصدا استرس توخونه . الان اف ... ای وای خیلی بده اینجوری کدام تپش قلبت بالاس قلبت آسیب میبینه
عروسکممممم مدیر استارتر عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 7927 خب نرو خونشون بمون تو خونه خودت تو ارامشاینم دیگ اعصاب خوردی داذ خونه خودم بودم الان فکرکن مامانم اومد دنبالم گفتم نمیام ب اصرار ک بیا .منم اومدم حالا ازاون موقع ک اومدم یکسره ب بچم گیرمیده یا با بابام داره دعوا میکنه
رویاپرداز000 عضویت: 1399/04/16 تعداد پست: 1669 امان از پدرو مادر نالایق ببین منم مشکل اعصاب دارم احساس میکنم همش تقصیر خودمه چون ثبات ندارم
عروسکممممم مدیر استارتر عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 7927 وقتی زنگ میزنن با احترام یه بهانه بیار و نرو، آرامش تو این دوران خیلی مهمه خییییلی خاهر آرامشی نمونده من ب دلایلی مجبورشدم ۶ماه اول بارداری خونه مادرم بمونم . قشنگگگ روانی کردن منو دلم بحال بچه توشکمم میسوزه میگم خداینکرده مشکلی نداشته باشه بااین همه اضطراب وعصبانیتی ک من تو بارداری داشتم
عروسکممممم مدیر استارتر عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 7927 ای وای خیلی بده اینجوری کدام تپش قلبت بالاس قلبت آسیب میبینه مشکلم خیلیییی زیاده ینی برم روانپزشک مستقیم منو میفرسته بستری انقدری ک من حالم بد میشه ایناهم اصلا درک نمیکننن میترسم اخرسکته ایناکنم بمیرم بادوتا بچع 😭😭😭😭
shiva4422 عضویت: 1401/05/07 تعداد پست: 3029 مشکلم خیلیییی زیاده ینی برم روانپزشک مستقیم منو میفرسته بستری انقدری ک من حالم بد میشه ایناهم اصلا د ... خب این همه فشار بهت بیاد با تپش قلب دورازجونت سکته میکنی بگو من قلبم مشکل داره یهو سکته میکنماااا
عروسکممممم مدیر استارتر عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 7927 ببین منم مشکل اعصاب دارم احساس میکنم همش تقصیر خودمه چون ثبات ندارم من آرامشم تازمانی ک کسی رو اعصابم نباشه . ینی کاری ب کارم نداشته باشن .حرفای منفی نزنن دعوا نکنه کسی پیشم یا باصدای بلندحرف نزنن دادوبیدادنکنن. درغیراینصورت من تپش قلب شدید و اضطراب زیادددد وافسردگی میاد همون لحظه سراغم
پاناز عضویت: 1403/06/27 تعداد پست: 299 خاهر آرامشی نمونده من ب دلایلی مجبورشدم ۶ماه اول بارداری خونه مادرم بمونم . قشنگگگ روانی کردن منو دل ... منم استراحت مطلق بودم اما موندم خونه خودم...هیچی مهمتر از آرامشت نیست