2777
2789

ببین به خاطر جو سایت چون به قول خودت این بچه‌های دبیرستانی ریختن توی سایت توهین می‌کنن رفته رفته همه قدیمیا دارن میرن یعنی نگاه بکنی ۹۲ ۳ ۴ دیگه خیلی توی سایت نمی‌بینی به خاطر سیاست‌های اشتباهیه که سایت در پیش گرفت آمارو می‌خواست ببره بالا ولی قدیمی‌های سایتو از دست داد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا سوال تو بپرس شاید بزرگ تر تو جمع باشه😐😂

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

درباره ازدواجه فک کنم سوالت. درسته

اره من از وقتی به ازدواج فک کردم فقط دارم به این فکر میکنم که برم سر خونه زندگی خودم 

از مادرم و خانواده حرف نشونم ، بهم زور نکن 

غافل ازینکع 

پسر مردم که برا اینکه کسی مادری یا خدمتشو کنه که ازدواج نمیکنه 

بدبختش نکنم 

خیلی مسعولیت داره

دارم چیکار میکنم 

اره من از وقتی به ازدواج فک کردم فقط دارم به این فکر میکنم که برم سر خونه زندگی خودم از مادرم و خانو ...

چند سالته؟

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

۲۳ ۲۴

خواستگار داری؟

چقد همه چی و سخت کردی 

وقتی بری تو دل موقعیت خودت میدونی چکار باید کنی 

چی شده نفسم تعریف کن عقلم برسه یه چیزی میگم

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .