2777
2789

رب انار جدا میخورن 

وقتی میخوان تو بشقاب بخورن یکم هم رب انار میریزن و بسیار خوب میشه 

اما تو مواد و اینا نه نریز بده

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رب انار جدا میخورن وقتی میخوان تو بشقاب بخورن یکم هم رب انار میریزن و بسیار خوب میشه اما تو مواد و ا ...

سس انار بهتر نیس ؟آخه رب انار ما سفته 

اینم نظر خوبیه مرسی ولی خب دوست داشتم قاطی مواد کنم چی میشه

سس انار بهتر نیس ؟آخه رب انار ما سفته اینم نظر خوبیه مرسی ولی خب دوست داشتم قاطی مواد کنم چی میشه

من رب رو بیشتر میپسندم 

سس رو با کوبیده مرغ دوست دارم 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

اگر ماکارونی را با سویا میپزی رب انار!

اگر با گوشت قرمز میپزی رب گوجه! 

تجربه گرا.ندانم گرا.منطق گرا...هر درکی که انسانها از ساختار دنیا و زندگی دارند بر اساس تجربه ی هست که بدست آوردند.نه بیشتر!

اگه با رب گوجه ترکیب کنم بد نمیشه؟

من تو یه مهمونی دیدم طرف توی مواد لوبیا پلو یه مقدار خیلی کم قاطی کرده بود و خیلی خوشمزه شده بود. 

قاعدتا با رب گوجه مخلوط کرده بود 

اما خب توی ماکارونی ندیدم رب انار بزنن

آدم مُچ خودشو سَر یه چیزایی میگیره که یه عُمر می گفته من؟ من عمرا اینطوری بشم .😒🥸