2777
2789
عنوان

🟪🔴ب خیر باشد آن شا الله🔴🟪

89 بازدید | 13 پست

🌹کامل ترین لیست ۱۳ صفر🌹

۳ تا نیت کن:وسایل شو بخر -
(یکی از نماد ها تهییه بشه کافیه)

🧿 دفع بلا، محافظت

چشم نظر:

اسفند،عود،اسماج.❤️🟩

💸 جذب ثروت و برکت

سکه، درخت زندگی، کلید طلایی

(نماد گشایش درهای مالی)

طلا

گیاه سبز

سفره💞🟩

❤️ عشق پاک و ازدواج موفق

نماد قلب، حلقه(طلا،نقره،استیل فرقی نمیکنه)، گل رز به تعداد زوج

برای عشق، وفاداری و پیوند روحی قوی

🏡 آرامش خانه و خانواده

مجسمه خانه، شمع کوچک، مجسمه فرشته

مجسمه خانواده.❤️🟩

🏦خرید خانه:

مجسمه خانه،جاکلیدی،کلید،

🎓 موفقیت در تحصیل و یادگیری

مجسمه جغد، کتاب

خرید ماشین:

مجسمه ماشین،جا سویچی،❤️🟩

💼 رشد شغلی و موفقیت کاری

مجسمه نردبان، دلار،

✈️ سفر و حرکت مثبت در زندگی و مهاجرت:

قطب‌نما، هواپیما، چمدان کوچک،کره❤️🟩

🤰🏻بارداری :

عروسک،کفش یا جوراب نوزار-یا برای یک نوزاد یا کودک هدیه بخرید.❤️🟩

📌نکته:خرید طلا رو میتونید به عنوان نیت همه ی نیت های مالی(خرید خونه،ماشین،برکت،و..) تهییه کنید

و برای همه شون نیت کنی و یه تیکه طلا بخری(گرمش فرقی نداره)

🟥🟧🟨🟩🟦🟪🟫⬛⬜

🔵🟣🟤⚫⚪🔴🟠🟡🟢

حوالش ب حضرت عباس هر کسی ناحق ب من بپیچه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من که برای مامانم پارسال لباس خریدم که خوب بشه الان 46روز که فوت کرده صفر نحس 13صفر نحس ترینها💔🖤😭😭😭😭😭😭

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

روحشون شاد عزیزم😔

ممنونم عزیزم 🖤😭

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

من که برای مامانم پارسال لباس خریدم که خوب بشه الان 46روز که فوت کرده صفر نحس 13صفر نحس ترینها💔🖤😭 ...

الهی خدا رحمتش کنه عزیزم شاید خدا بردش که آرامش بگیره روحش شااد

بعد خرید ۱۳ صفر حتما اینو دلی اعلام کن❌

«خدایا، نیت می‌کنم این خرید، آغاز پاکسازی فقر، بلا، نحسی و سنگینی از زندگی‌ام باشد.
هر وسیله‌ای که برمی‌دارم، پلی باشد به‌سوی برکت، گشایش، سلامتی و نور.
ای کائنات، با نیت خالصم همراه شو و درهای خیر را به رویم بگشا.»

این نکته رو بهت نمیگن⚠️

حتما برای دوستات بفرست

الهی خدا رحمتش کنه عزیزم شاید خدا بردش که آرامش بگیره روحش شااد

ممنون عزیزم 🖤😭🙏🏻