2777
2789
عنوان

ویروس کوفتی hpv😭

122 بازدید | 11 پست

تازه فهمیدم تایپ ۵۹ این و دارم چن ماه پیش پاپ اسمیر دادم نرمال بود و چن روز پیشم معاینه دهانه رحم و گفتن خوبه ولی چون پرخطره نگرانم ک نکنه بهم اسیب بزنه 

کسی بوده این تایپ و گرفته باشه؟ 

اگ ارع توروخدا بگین چیشده

عزیزم دکتر چی گفت بهت؟چقدر زیاد شده این ویروس. دکتر واسم نوشت انجامش ندادم

هنوز جواب و نبردم ینی دکتر روزای خاصی میاد مطب ولی قبل آزمایش گف اگ مثبت باشه داروهاش خیلی گرونه ماهی ۶ تومن اینا و اینکه رابطتون با کاندوم باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما چرا انجام ندادی؟ نمیخوام بترسونمت ولی اگه مبتلا باشی خدایی نکرده فک کنم تو طولانی مدت بهت اسیب بزنه

بخاطر این هوا و هوس مردای اشغاله که مثل حیوون حتی بهداشت رابطه رم رعایت نمیکنن 

هنوز جواب و نبردم ینی دکتر روزای خاصی میاد مطب ولی قبل آزمایش گف اگ مثبت باشه داروهاش خیلی گرونه ماه ...

من هرکیو اطرافم داشته با درمان خوب شده فقط بدیش اینه با کوچکترین مریضی و ضعف سیستم ایمنی ممکنه برگرده. 

میدونی چی به آدم فشار میاره .... اینکه یه عمر پاکدامنی کنی بعد ناجوانمردانه بگیری.  دکتر بهم گفت سالانه همراه با پاپسمیر باید اینم بدی و فقط از رابطه منتقل نمیشه‌ . به احتمال خیلی کم از راههای دیگع مثل لیزر و اپیلاسیون و استخر هم منتقل میشه. خیلی ناجوانمردانست.

الهی به امید خودت...  
من هرکیو اطرافم داشته با درمان خوب شده فقط بدیش اینه با کوچکترین مریضی و ضعف سیستم ایمنی ممکنه برگرد ...

دقیقا این به من زور میاد 

راستی شما از کجا مشکوک شدی که رفتی پیش دکتر؟

لیزر چرا؟؟ منظور بهداشت که تا حدودای زیادی رعایت میشه. وسایل و....

نمیدونم عزیزم تا حالا تجربه لیزر نداشتم 

اما هستن جاهایی ک بهداشت رو رعایت نمیکنن

یه فیلم تو اینستا دیدم موادی که واسه اپیلاسیون استفاده میکرد رو واسه نفر بعدی هم میزد🤢 نمیدونم موم عربی بود چی بود حالم بد شد ... یه نفر یواشکی فیلم گرفته بود

الهی به امید خودت...  
دقیقا این به من زور میاد راستی شما از کجا مشکوک شدی که رفتی پیش دکتر؟

من عفونت باکتریال داشتم رفتم پاپسمیر بدم دکتر بهم گفت این بیماری خییییلی زیاد شده و بهتره هر موقع چکاب پاپسمیر میشی باهاش تست اچ پی وی هم بدی . ما هم بیمه نداریم رفتم دیدم میگه سه و نیم میلیون. گفتم نمیخوام. 

الهی به امید خودت...  
نمیدونم عزیزم تا حالا تجربه لیزر نداشتم اما هستن جاهایی ک بهداشت رو رعایت نمیکننیه فیلم تو اینستا دی ...

خدا از شون نگذره واسه پول که چه ها نمیکنن.!!!!بعد خدای نکرده کسی هم از این راه ها بگیره فکر عوام جای دیگه خطور میکنه و شاید کسی  هم بخاطر قضاوت هاعلنی نکنه و درمان نشه. 

خدا از شون نگذره واسه پول که چه ها نمیکنن.!!!!بعد خدای نکرده کسی هم از این راه ها بگیره فکر عوام جای ...

دقیقا. البته احتمالش خیلی کمه ولی کاملا منتفی نیست به گفته ی پزشک.

الهی به امید خودت...