2777
2789
عنوان

بازم دعوا با شوهر

135 بازدید | 19 پست

چند روز پیش داداش بزرگم برای نیم ساعت اخر شب اومد خونمون داشتیم میخوابیدیم 

فرداشبشم همین طور

امروز مادرم اومد با داداش دوممیم ،داداش دومیم رفت

داداش بزرگی اومد دنبالش ناهار هم نموندند...

شوهرم از اتاق بیرون اومد فوشم داد حتی بهم گفت سگ بلند میشم میزنمت،من مطالعه میکنم خونه شده کاروانسرا یکی میره یکی میاد و...

با ادبیات و لحن شوهرتون مخالفم ولی خانه زوج کاروانسرا و هتل بین راهی نیست

هر کس میخواد بیاد باید با تماس قبلی باشه

شاید آقا یا خانم آمادگی نداشته باشند 

مجردم ولی اینو از همه متاهل ها یاد گرفتم 

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرم و داداشمم بودن

هر کی میخواد باشه خانوم محترم

زندگی زن و شوهر تعارف با کسی ندارم

مهم محیط آرامش اون خونس

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

حرف زدنش زشته ولی حرفش درسته.چرا باید اخر شب و اینجوری پشت سرهم بی خبر بیان؟خانواده شوهرت اینکارو کن ...

من امروز خودم ب مادرم گفتم بیاد تا باهم بریم خرید ولی شوهرم اجازه نداد برم باهاش ...

ب داداشمم بعدا زنگ زدم گفتم کارت اشتباهه اخر شب نیا ما میخوابیم زود بازم فردا شبش اومد یک کاری باهام دااشت ...

چه بد اخلاقه چی مطالعه می کنه؟ به خانواده گفتی مطالعه می کنه؟

کلا اون تو اتاقه میره هربار خانوادم بیان با خانواده خودشم قطع رابطست 

بله میگن بهشون شوهرم خوابه یا درس میخونه اروم حرف بزنید اون بنده خداهام تو این یکی دو ساعت معذبن میان پشر کوچیکمو ببینن دلشون تنگ میشه 

من امروز خودم ب مادرم گفتم بیاد تا باهم بریم خرید ولی شوهرم اجازه نداد برم باهاش ...ب داداشمم بعدا ز ...

خودت یه جوری مدیریت کن از این به بعد.به مامانت بگو مثلا نذاره برادرت اینجوری بیاد‌.چون حرمت خانواده خودت شکسته میشه.نذار با اینکارا ارزششون کم بشه.

کلا اون تو اتاقه میره هربار خانوادم بیان با خانواده خودشم قطع رابطست بله میگن بهشون شوهرم خوابه یا د ...

با صبوری و در زمان مناسب با همسرت صحبت کن،شاید بهتر بشه 

گر نگهدار من آنست که من میدانم....