ازدواجم اون چیزی که می خواستم نیست سرد شدیم از هم البته من بیشتر چون از اولم من بیشتر عاشق بودم تا شوهرم. آخرین بار کی از ته دل خندیدم یادم نیست همش عبوسم و ذوق هیچ کاری رو ندارم حتی کارایی که قبلا دوست داشتم. قبلا به خودم می گفتم باید تلاش کنم زندگیم گرم بشه من زنم من بهتر میتونم این کار رو بکنم اما نشد و الان واقعا دیگه برام اهمیتی نداره واقعا که زندگیمون اینطور شده. دوست دارم برم یه آپارتمان کوچیک و خودم برا خودم زندگی کنم برم سرکار بیام دیگه مجبور نباشم بشور بپز بکنم آخرشم یه مرد طلبکار بیاد بخوره بخوابه بعدم بگه مگه چیکار کردی یا ایراد بگیره
هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
هر راهی بگی امتحان کردم دیروز تعطیل بودم از خود صبح کار کردم تا شب بعد اومده خونه چون سطل زباله خیلی پر بود ازم طلبکار شد گفت چرا انقدر اشغال هست حالم به هم خورد 😐 احساس می کنم به چشم خدمه ای چیزی به من نگاه می کنه
هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
اون آبغوره ناخالصی داشت کپک زده ، همه آبغوره های من توی کابینت هستن چرا جوابشو ندادی چرا دفاع نکردی
نه یکم درشو باز کردم ریختم جاش گذاشتم یخچال بقیش بیرون موند یکم کپک زده بود ...ولم کن اصلا همه آبغوره ها اینجورین خو یه لایه سفیدی روشون میاد والا ننش هم میزاره کابینت...چی میگفتم با بی سفت یکی ب دو کردن بیفایده اس
منم همین چند وقت پیش یه خواستگار داشتم اینجوری بودهمه چیزش خوب بود اما رفتارهای این مدلی داشت فکر می ...
هیچی تو کار خونه کمک نمی کنه از سرکار میام خونه همه کارا رو می کنم نصف بیشتر غذاها رو نمیخوره مجبورم فقط به میل ایشون آشپزی کنم بعد انتظار داره همیشه همه جای خونه مرتب باشه و برق بزنه سینک باید همیشه تمیز تمیز باشه یخچال همیشه مرتب،لیوان بدون لک، خونه همیشه جارو زده و .... من نمی رسم همه توقعات ایشون رو برآورده می کنم بنابراین منت میذاره سرم میگه ببین چه مرد خوبیم چیزی نمیگم تو خانه داریت عالی نیست